Helg

Nu är det helg igen, Kom hem till mamma igår och där var mormor :) vi fikade lite och pratade. Hon satte även ihop pepparkakshuset som vi ska göra alledes snart :) Det kommer bli så fint så :) Igår var det Idol och äntligen åkte Johan ut! Det är ju nått man har väntat på länge så nu är det ju bara Kevin som ska vinna då! Han är helt klart bäst. Imorgon ska vi på bio då :D så roligt, och jag tror jag ska fråga Kristian ifall vi inte kan gå på bio i veckan också, för jag vill se Twilight^^,

Jag sitter fortfarande i pyamas haha men det är skönt och dessutom är jag ju bara hemma endå så. Jag sov ganska länge idag och det får jag ta och göra ett tag till sen blir det väl en himla massa skrik men men det är väl mysigt det med.. :)

Nej nu ska jag väl klä på mig nått och börja göra pepparkakshus :) så vi kan göra vårt lilla fina pepparkaksland^^
Hejdå :*

Djur bilder bara för att vissa ville ha det :)



Minna
       

Molly
 

Pia
 

Det är snart Jul!

Sitter i skolan nu men slutar om en minut^^ Vi fick tacos i skolan idag och det var gottgottgott. Just nu håller jag på att göra klart min 3D Ipod och så, sen ska jag väl hem till mammis och  hjälpa henne att sätta upp julgardiner och julpynta mitt rum eftersom det snart är jul :D Nästa vecka blir det att handla julklappar också, roligt roligt men fattigt fattigt^^ Kristian åker hem snart också, såå någon som vill umgås med mig? har kanske inte tid men skulle kännar bra att veta att det finns såna människor också.

Igår sov jag hos Kristian och på kvällen tappade han ett glas på toaletten så det gick i tuuuusen  bitar och han har ingen sop eller dammsugare så vi fick lov att ha skor på oss när vi gick in på toan, haha men men jag ville inte skära mig så det gjorde jag =) Visst har jag lagt in en mega fin Ipod? Lite konstiga låtar men jag visste inte vad man skulle ha för några så jag tog bara några :D haha.

Nu ska jag nog gå, Hejdå :*

When the night falls.

Sitter i skolan just nu. Jag har svenska nu och det går rättså bra, är alledes snart färdig med min rapport om mina namn.
Våran samhällskunskaps lärare var hemma med sjukt barn idag så vi fick en liten sov morgon till ungefär 5 över 11 :) Då hade vi engelska och jag fick tillbaka ett oförberett prov som det inte alls gick nå bra på, usch va svårt det var men läraren sa att det inte gjorde någoting. Men jag har varit väldigt duktig och frågat Ulrika om träningsuppgifter på böja verb för att kunna få bättre betyg och det är verkligen något jag behöver öva på. Så duktigt av mig :)

Jag sitter och planerar min framtid nu, haha när jag ska skaffa barn och när jag ska gifta mig och bla bla men det är faktiskt ganska roligt :) Snart slutar jag och så ska jag hem till Kristian men innan dess ska jag gå lite på stan och kolla vad man kan köpa i julklapp till alla =) åh vad fattig men blir nu innan jul alltså, men det blir bättre när man fått lite pengar igen =)
I helgen ska jag bara ta det lugnt och göra ett pepparkakshus med med lillasyster, roligt roligt, Sen ska jag ta det lugnt och Jul pynta lite med mammsen, hon kan nog behöva lite hjälp. Sen på söndag kommer Kristian igen och då ska han följa med mig och typ heela min familj på bio, vi ska se Madagaskar 2. Det är ju så att vi har det som en tradition, att gå på bio varenda första advent, Men det är faktiskt mysigt!

Tror jag ska göra filmkunskapsläxan nu också när jag endå är igång att göra en massa tråkiga men nödvändiga saker :)
Hejdå :*

Tobias mig kära kusin

Tobbe ringde mig idag när han hade tråkigt på jobbet. Det är alltis lika kul att prata med honom, han kommer med så
roliga saker att säga^^ Jag saknar han lite smått.
Kommer ihåg när vi va mindre och lekte jätte mky och hade roligt överallt. Ute i snön när du körde runt mig och Emma på dom där små pulkorna. I sälen då du lurade mig, haha men det var faktiskt roligt endå XD Alla gånger vi varit till parken zoo, också roligt :)
Nu är du så gammal att vi kan åka runt i din bil och det är så roligt för att du har så rolig musik och jaa jag tycker om att leka med dig :) Snart är det jul och då kommer du hit och då träffas vi igen :D
Jag älskar dig Tobbe kusin <3

Ville bara säga..

att jag älskar dig pluppen :)


Jag älskar även dig snutten <3

Ännu en vecka har börjat.

Nu är helgen slut igen. Måste den verkligen ta slut så fort? Jag vill ju sova :( Vaknade flera gånger inatt för att det blåste så mycket :O Alltså det blåste så mycket att det bara lät i väggarna, det var lite jobbigt och läskigt men Kristian var iaf med :)

Helgen har väl varit helt okej. Maya kom hit och det var mega kul att träffa henne igen :) Jag och Kristian lekte med dom på lördagen. Plinis, Vicis, Millan och Maya och så vi då, åkte till Robert och kollade på nån läskig film. Den var inte så läskig men bara liite, haha så läskig så att jag inte tänker tälta i skogen iallafall :)
Efter att vi varit hos han ett tag så åkte vi ut och åkte bil, Jag, Kristian, Plinis och Millan åkte i Jerkers bil och vi åkte runt lite. Till slut hamnade vi upp på lugnet där det var mega mycket snö (snökanoner) så vi sladdade runt där ett bra tag! Det är så roligt att göra det ju :D Sen gick vi ju såklart ut och lekte lite i snön ! Kallt men roligt :) Vi satt även uppe vid hopptornen och sjöng jullåtar^^
När klockan va runt 2 kanske, så åkte vi hem till Plinis pappa och kollade på lite TV och åt popcorn. Sen runt 3 gick vi hemåt för då skulle alla hem och sova^^, Det var en riktigt rolig dag/kväll. Tack för det :*

Söndagen blev bara lugn. Sov ganska länge sen skulle jag hem till mamma så Kristian följde med. På kvällen blev det "One tree hill" och "Gossip Girl" Me like it :*

Nu sitter jag och väntar på lektion :/ inte så roligt men men så är det att gå i skolan, tråkigt och jobbigt.. Men idag ska jag även gå och försöka skaffa APU plats, säger inte vart för då kanske ni tar den ifrån mig :O hihihi. Nej nu snart börjar lektionen :)
I övrigt så är denna dag ganska lång, slutar inte förens halv 5. Jobbigt. Sen ska jag faktiskt sova hos Kristian idag så det ska bli mysiga och roligt :) Vi har alltid roligt ihop^^,

Hejdå :*

Sviken

Sviken och ledsen. Varför? Nån gång liksom..



Äntligen Helg.

Nu sitter jag i skolan igen, jag vet klockan är halv 4 och jag bara saknade skolan därför gick jag tillbaka :) NOT. haha. Jag slutade faktiskt kvart över 1 idag och efter det följde jag med Robin, Sofia och Sandra och fikade men såklart var ju lilla älsklingen med :) Han bjöd mig faktiskt på fika, en jätte god muffins och en festis, sötot då :) Sen så gick jag och Sofia på stan medan Robin och Kristian gick och gymmade. Så, det var förklaringen till att jag sitter i skolan igen det var så kallt och tråkigt på stan i väntan på att dom ska bli färdiga =)
Just det, när vi sikade så träffade jag Camilla! det var så länge sen och jag har saknat henne mega mkt! så vi bestämde att vi skulle träffas på jullovet efter nyår :) <3

Igår kväll åkte jag och Kristian hem till honom ett tag tills jag kom på att jag ville sola så då åkte vi in till stan igen så att jag fick sola :D det var mega skönt och jag blev faktiskt liite brun. Jag har önskat mig ett solkort i julklapp eftersom det är så dyrt att sola :O men endå så skönt :)

Jag hade utvecklingsamtal idag också. Det gick faktiskt bra, jag fick mega mycket beröm över att jag typ inte hå frånvaro och att jag var så duktig på att prata? hahahha. Men jag är nöjd med det jag fick veta om mina betyg och så vad lärarna tyckte om mig :D

Ikväll ska jag äntligen träffa Maya igen! har saknat henne så mycket, puss på henne ! Kristian ska vara med och jag vet att ni kanske inte tycker om de så mkt men det får ni göra ändå. :) Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer nog på nått skoj.

Nej men nu ringde Kristian också och de var färdiga! så nu kommer dom hit så att vi kan åka hem ett tag innan maya kommer :) hihi.
Hejdå :*

Torsdag

Nu är det nästan helg igen, veckorna går så fort nu för tiden^^, men det är ju faktiskt väldigt bra för då får man sova :)
Jag är så hilma trött nu för tiden, det är hemskt ju. Men jag tror jag vet varför, det är nog för att det är mörkt och kallt ute.
Jag är så smart som kom på det just nu vid detta tillfälle^^,

sitter på Samhällskunskapen just nu, den är liiika tråkigt som vanligt :) fattar ingenting men det går nog bra endå^^
Men efter det här så är det lunch sen har jag bara en lektion till för svenskan var inställd så det blir en riktigt skön dag.
Ska nog leka med nån kompis efter skolan ett tag för Kristian ska följa med Robin och Gymma idag ^^ hihihi.

Morgonen har varit rättså rolig faktiskt :) När vi skulle gå till bussen imorse så hade Emma satt på sig sina sommar tygskor och skulle ut i snön? aja vi gick iallafall och då började Kristian och Emma retas med varandra som vanligt och så puttade Kristian på Emma så att hon flög omkull, hahah jag hörde bara en duns i marken bakom mig XD Stackarn slog i rumpan men roligt var det faktiskt :) haha.
Det enda tråkiga imorse var att Kristian hade tydligen tappat sin hundralapp igår nångång så han kude inte fylla på busskortet men mamma hade pengar så det gick bra endå :)

Imorgon har jag utvecklingsamtal också, lite nervös är man ju men jag tror det ska gå bra, jag har ju liksom inte missat tusen dagar så det ska nog gå bra^^, Mamma kommer till skolan halv 12 då så ska vi ha lite roligt med Anki^^

Nu ska jag inte skriva mer utan ska vänta på maten istället :)
Hejdå :*

Onsdag

Sitter på samhällskundkapen nu och jag fattar verkligen ingenting som läraren står och säger^^ det är en massa skit och konstiga ord :P Men efter det här är det iallafall Mat! äntligen, jag är ganska hungrig faktiskt. Jag slutar kvart i 5 idag, så himla jobbigt :(

Sov hos Kristian igår till idag, vi kollade på tv, åt men sov mest hela tiden^^ jag var så  himla trött och stressad. Jag längtar till jullovet då man får sova mega mycket och så är det ju den där mysiga stämningen när man har julgranen tänd och äter pepparkakor och sånt, det är ju bara föööör mysigt :) synd bara att inte Kristian kommer kunna fira jul
med mig :( det hade ju varit ännu mysigare^^,

nästa vecka får jag pengar :D Då blir det att gå ut på stan och leta julklappar till allihopa. Det är ganska många :) men det blir säkert bra, hoppas bara på att pengarna räcker^^

Det känns som om jag förlorar mina gamla vänner just nu :/ ingen tycker liksom att det är viktigt att höra av sig eller träffas, men jag hoppas på att det ändrar sig nu när vi får träffas igen :)

Maya kommer hit i helgen också! Jippiiiie! jag har verkligen saknar henne :) Då ska vi hitta på nått skoj :D

Nu ska jag väl försöka lyssna på lektionen^^
Hejdå :*

Helgen är slut.

Jaha nu sitter man här och helgen har bara flygit förbi.
Gick upp klockan 9 idag och åkte hem till mamma kl 10.15.
Åt frukost när jag kom hem till mamma och sen var det bara
att börja skriva på svenska rapporten, mamma skulle nämligen
hjälpa mig med den eftersom läraren är som hon är..
Jag är faktiskt snart klar med den :D jag är duktig!

Har övningskört lite idag också, det gick faktiskt bättre än vad
jag trodde att det skulle gå eftersom jag inte har kört på ett tag,
jag ska köra lite till ikväll när vi hämtar Kristian. typ 11 vi får se om
jag orkar de^^,

Ikväll är det Gossip Girl också! åh det är bara så bra, hihi så det
ska jag se på. Åh vad tråkigt det är att bara sitta här och inte göra
nånting. Jag är så rastlös^^, Men nu kom mormor och morfar så nu
blev det genast lite roligare :D

Ska gå och fika lite med dom nu sen så ska jag duscha sen så kommer
Kristian och då blire mys :)

Hejdå :*

<3

Jag älskar dig så otroligt mycket Kristian, det ska du veta!
När jag är med dig så är det aldrig en lugn stund, jag har
så roligt med dig. Du är det bästa som finns på jorden och
jag lyckades få dig! Det kommer alltid att vara vi <3

Tråkigt

Sitter här och har allmänt tråkigt. Farmor och Farfar var nyss här och fikade också.
Farmor bad mig att komma på nått som jag önskade mig till jul av dom, sånt är svårt^^

Kollade även på en film nyss. "Over her dead body" Den var faktiskt bra^^,
den handlade om en tjej som blev krossad på sin bröllopsdag av en isskulptur, sen
så spökar hon för en annan tjej som börjat tycka om hennes man. haha.

Nu kom jag hem igen. haha jag åkte till affären med pappa och köpte godis men nu är
jag här igen :)
Åh jag känner mig så tjock, liksom en massa godis och skit, nej nu ska jag börja träna
också!  Träna i stora lass :)

Jag har så tråkigt. och ingen vill vara med mig, jag ska väl sitta hemma ikväll också.
Jag vill ha en vän igen, men jag har min mamma istället så det så! (fast hon inte är här nu).

Nu ska jag kolla på mer film.

Hejdå :*

Fredag

Idag är jag besviken på ganska mycket.
Jag är besviken på dig.
jag ville bara att du skulle bevisa någon gång att du verkligen
kan göra nått för mig. men det gjorde du inte. Jag gav dig chansen
att göra det, du sket bara i den..

Jag är även besviken på att ni inte hörde av er tillbaka. jag trodde nästan
att jag skulle få vara med. men shit the same..

Jag va hurstig idag typ när klockan var 18.00. Då gick jag till konsum, hiih.
Det var faktiskt skönt att gå lite, synd att jag fick gå själv bara men men :)

Just nu sitter jag och äter vindruvor och pratade nyss med mammis! Hon är
så söt som hjälper mig :)
Pappa ska väl laga mat snart å, sen ska jag äta chips och kolla på film. själv.

aja nu tänker jag inte klaga mer.
Hejdå.

.

Okej nu vill jag bara säga så här, Jag hatar skolan på grund av en äcklig elak lärare..
Alla ska ha samma rättigheter men nej inte då.. aja ska inte gå in mer på det men
så är det iaf och jag orkar bara inte, blir bara så jävla arg. usch nej.
Det är tur att jag har dig mamma <3

Jag har nyss bakat en kladdkaka, den blev jätte fiiiin! Kristian ville stå med så jag
kan väl säga att han bakade liiiiiiite också =) Det blev iallafall jätte fin! ska smaka
på den snart med^^ haha.
I skolan fick vi fiskpinnar jag potatismos, men inte vilka fiskpinnar som helst.
Det var små stjärnor! dom var jätte sööööta :) jag fick såna för att jag ville ha det
men fiskpinnarna bestod annars också i form av små hajar^^ haha, men våran
kock är ju så snäll så jag fick stjärnor för att jag tyckte dom va söta :)

Nu ska jag gå och kolla på Tropic Thunder och äta kladdkaka :)




Fiskstjärnan! :)

hejdå :*



Jag ville ju. Jag ville.
Varför ville inte du?
Jag vill fortfarande.
Men nej du vill inte.

Onsdag

Idag vaknade jag med världens huvudvärk så jag stannade hemma.
Det är lite tråkigt att vara sjuk men jag har faktiskt inte bara kollat på
tv utan gjort lite läxor också :)
Nu sitter jag och väntar på att få mat^^, Var ner lite på stan nyss med
Kristian och han köpte en tröja, den var jätte fin :) Vi åkte hem till mig
och på bussen så satt även Plinis och Vicis :) det var roligt att prata
med dom. det var s länge sen :/ men jag ska leka med dom på fredag :)
det ska bli väldigt roligt!
Håret har blivit mycket bättre nu :) nu är det faktiskt brunt.
jag ska gå och äta nu :) hihi
Hejdå :*

Måndag

Jag har nyss färgat håret och de blev ju inte direkt som jag hade tänkt
mig men det är ju liksom inte fult heller. Det är lite mitt emellan^^,
men det kanske är för att jag inte är van av att se det så också att jag
tycker så :)

Ska väl börja plugga lite snart tror jag. vi har så himla mycket att göra
i skolan just nu. Alltså de är hemskt! Typ en massa uppsatser och skit..
men men jag ska väl försöka klara av det också :)

Men som sagt måste plugga "/
Hejdå :*

Fredag

Lady Gaga - Just dance (Glam remix)

Jaha nu sitter man i Vansbro igen då hos älskling :)
Vi har nyss ätit Porterstek och jag är mega mätt^^,
Kristianär elak och spelar redan wow och då fick jag iallafall
tillfälle att uppdatera bloggen :)

Gick upp klockan 9 idag och badade lite snabbt och sedan
fixade mig lite. Började inte skolan förens halv 12 :D så himla
skönt och det bästa med det är att det är så varje fredag ;D
Slutar dessutom kvart över 1 så ;)

14.30 åkte vi till Vansbro. Det är verkligen långtråkigt att åka buss
så långt. usch. Sen så var det värsta läskiga gubben som satt
mitt emot mig och Kristian på säterna. Han stirrade på mig typ
hela tiden. Det var as läskigt :S

Nu tror jag att jag ska dra igång ett Våra bästa år pogram :) haha.

Hejdå :*

Gah!

Kom typ nyss hem till Kristian. Idag slutade vi kvart i 5! Alltså seriöst det är
barnmisshandel :( men men vi såg på en jätte dålig film på filmkunskapen idag,
det va Departed. Alltså man fattade ingenting av den så usch.
Anki vår favvolärare fyllde år idag så hon gick och köpte fika till oss på graf lektionen
hon är ju bara föör gullig :)

Sitter här med den dära jävla engelska läxan, den är ju så svår, hatar att få ord.. Sen
har Kristian beställt hemkörd pizza idag, värsta gott! hihi så den sitter vi och väntar på
också.
Pappa har lämnat in min mobil idag också. Så om nårga veckor får jag en ny, fast det
blev en svart ändå fast jag ville ha en likadan fast vit, men äh den kommer vara hel och
den svarta är ju också fin :*

Hejdå :*

Uppdatering

Den långa lektionen blev bra iallafall :D Vår snälla fröken Anki
gick och köpte fika till oss. Det var väl hur gulligt som helst :)
Sen en av våra lärare är nu sjukskriven så vi hade inte hennes
lektion och på svenskan fick vi gå hem och jobba så istället för
att sluta 16.20 så fick vi gå hem 2, meeeeega skönt :)

När vi kom hem så åkte vi ner på stan igen typ, Kristian skulle
betala halva min solning så att jag hade råd och fick sola.
Han är bara så snäll och godis fick jag med :) sötnosen då.
Åh gissa om de va skönt att sola eller! så varmt, fast de syns
inte så värst mycket men de var värt det ändå :) Ska nog sola
en gång i veckan tills pengarna tar helt slut x)

Nu blir det Plugg plugg plugg, film, sova.
Hejdå :*

Måndag

Sitter i skolan nu. Har en tre timmars lång lektion och ingenting att göra på
den. Lovet är slut, jag är mega hungrig och vi slutar 16.20, kan de bli värre?...

Sov hos Kristian igår till idag. Vi kollade på film och jag lagade Tacos :)
Det blev gott men Kristian envisades att vi skulle köpa små bröd för att de i
mellan storlek var slut, så vi gjorde väl det. Men de små bröden blev väl tre
tuggor. Alltså dom var verkligen as SMÅ :O haha. Det slutade med att vi fick lov
att äta tacos med vanliga Chips för att bröden tog slut ^^, det låter helt sjukt men
så äckligt vare iallafall inte.

Åh jag vill sola! men har inte pengar till de just nu :( men är verkligen i stort behov
av det! Är någon villig att betala? (A)

Nej nu ska jag väl ta och fortsätta göra ingenting.
Hejdå :*

Lördag

Idag blir det bara slappdag :) Fast ändå roligt :D
Ikväll ska vi Bowla och äta pizza :) det ska bli roligt^^,
och såklart kommer jag att vinna!
Våran pumpa lyser än, den är faktiskt fin :)

Mamma tycker att vi ska ut och åka pulka i all dess snö.
haha kanske ska göra det, att åka pulka är ju faktiskt
roligt :)
Fast först ska jag duscha^^ Ska sova hos Kristian idag också.
Vi ska se på film och så :)
Orkar inte skriva nå mer idag. hare bra!
Puss hej :*

Vår snygga Pumpa :)
RSS 2.0