..

Jag vill inte, Jag vågar inte.
Det spelar ingen roll vad ni säger
för ni har ingen aning.

Lördag

Idag så kom Kristian hit igen, han åkte hem igår och hämtade sina glasögon :) Söt är han i dom pluppis <3
Vi sitter här och gör typ ingenting, men snart ska vi åka till mormor och morfar på kräftskiva :) hihi, det ska bli kul :) Jag har även kollat igenom en massa bäbiskläder och valt ut de jag ville ha till mina barn senare så det var roligt, dom kommer blir så fina :D

Igår var jag själv hemma med mammis, vi kollade lite på sagan om ringen men den är lite långtråkig och sen skulle mamma sova för hon skulle hämta Emma så jag gick in på mitt rum och kollade på True Blood, det börjar bli ltie bättre nu men det är så likt Twilight! jag hatar det.. Och jag vet att det var True blood som kom ut först på böcker men alltså jag gillar Twilights verision på detta men ändå lite jobbigt att det är så lika! ååh. men aja Twilight är bättre, mycket bättre!

Nu ska jag kolla på ett avsnitt innan vi åker så hejdå :*


True blood VS Twilight

Twilight vinner stort <3



Torsdag

Kristian fyllde år igår och då kom hans föräldrar och mormor till oss och fikade lite och sådär :) Efter att dom hade åkte så gjorde vi inte så mycket, klockan 22.00 så såg jag den nya vampyr serien, "True Blood", den var väl inte direkt som jag trodde att den skulle vara men det var ju bara första avsnittet så förhoppningsvis blir den lite bättre. Det jag inte gillade så mycket var att den var ganska lik Twilight, tjejen kunde läsa tankar och vampyren blir besatt av henne typ. Det var lite jobbigt men jag ska iallafall fortsätta att kolla på det ändå^^,
Kolla på trailern här om ni vill: http://svt.se/2.112770/sida?lid=puff_1596589&lpos=lasMer

Ni som vill kan hjälpa mig med att få ihop lite poäng på gratismakeup, vore snällt! http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=212944 klicka på länken och bli värvade :)

Sitter i skolan nu och väntar på att lektionen ska börja, sen blir det mat! Är hungrig^^, men nu så ska jag börja, hejdå :*

födlesedag och lång skoldag

Idag är det min älsklings födelsedag, äntligen fyller även han 18, grattis Bby <3
Jag väckte han med oboy på sängen eftersom han knapps äter frukost så fick han bara Oboy :) Han fick ju även min present! hihi, det var ett silverarmband, ett såntdär brett! Han blev nöjd och det var ju bra det iallafall :) Efter skolan så blir det att jag åker hem och väntar på Kristian som ska äta på kina med sina föpräldrar, dom hade inte plats i bilen för mig så jag får vänta hemma, sen kommer alla hem till mig och firar honom lite :) Mamma och mormor och morfar firade honom igår, då fick han en vaxduk och lite saker som behövs i hans nya lägenhet, och en dubbelsäng (mamma köpte en vattensäng och då fick han ta deras dubbelsäng som inte skulle bli använd nå mer)
Då blev han glad :D hihi.

Idag fick vi ännu ett nytt schema och vi fick ganska långa dagar ändå, drygt :/ Idag slutar vi 16.00. Och på tisdagar har vi två lektioner och jag kanske till och med får matte dr så då blev den inte slapp dag längre :/ Vi fick iallafall Tacobuffé idag, mums va gott det var! hihi.

Nu ska jag ha lektion.
hejdå :*

Tisdag

Jag är med i en ny tävling, nämligen på Fokis sida :)
Det var så att man fick välja ut vilken produkt som helst
på denna sida http://www.gadgetgirl.se/


Då valde jag denna produkt för jag har velat haft en sådan
väldigt länge! http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-Brodrost.html

Var med och tävla själv vettja, hihi.
http://fokis.se/

Kristian vill ha smakråd

Nu får ni hjälpa till lite, vilka glasögon tycker ni passade bäst, A eller B, Svara genom att komentera!

A



B


Tack för hjälpen :)

Lördag

Kom nyss hem från Toftbyn, jag körde upp dit igår och det gick bra :) fast jag bromsade sönder deras gräsmatta lite när jag skulle backa men äsch ;D Vi grillade och hade skoj sen på kvällen så spelade vi kort som vanligt, jag, Emma och pappa men farfar kom ner och var med lite innan han tyckte det var sent och gick och la sig. Vi fortsatte och pappa råkade spotta snus på Emma, haha^^ men vi hade kul iallafall och idag innan vi åkte så fixade vi upp nya gardiner och fikade på pappas bullar, ja han stod ju och bakade bullar här om dagen :O haha.

Min förkylning har gått över lite, nu är jag mest täpt i näsan men annans är det bra så jag blir nor helt frisk tills imorgon :) Kristian ringde igår också och sa att han var till optikern och kollade sin syn, optikern sa bara "ojojoj" så nu ska han få glasögon men jag tror det passar dig Bby <3

Hittade nyss mitt schema på internet :) än så länge ser det bra ut men jag tror det kommer att förändras lite sen, jag ska ju byta ut idrotten mot matte B och det visar sig när dom lektionerna är lagda men förhoppnings vis så blir det inte så mycket dåligare, vill ha det som det är nu xD så bra^^,

Kolla bara:

Den överstrykta är idrott som jag inte ska ha längre.

Fredag

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka upp till toftbyn och fira farmor som fyllde år i onsdags.
Vi ska sova där inatt också.
Kristian åkte hem efter skolan men kommer förhoppningsvis tillbaka imorgon! hoppas hoppas. Iallafall så fick vi typ bara äta och leka konstiga lekar i skolan idag, det var bingo och en massa frågor om våra mentorer, det där med mentorerna var ganska roligt :)
Idag åt vi på "du o jag" dom hade goda mackor så där blir det väl att äta när vi har korta dagar då man inte behöver så mycket mat :) Vi tjejer har även planerat lite till skolfotot ;D
Vi börjar skolan på riktigt på tisdag, usch så jobbigt men det går säkert bra ändå. På måndag skulle vi prata lite om projektarbetet som vi ska hålla på med hela terminen, jag och Kristian ska göra ett tillsammans men än så länge är det lite hemligt om vad så att ingen snor våran idé ;)

Jag är fortfarande sjuk, lite drygt faktiskt.. Det känns som om hela huvudet ska sprängas så fort man snyter sig eller rör sig för fort, hoppas verkligen på att det blir lite bättre till imorgon, orka detta, nej tack.

Nu ska jag ta och packa ihop lite saker jag ska ha med mig upp till toftbyn, ha det så bra, hejdå :*



Saknar dig redan <3

__


<3<3<3<3<3<3<3<3

Torsdag

Det är verkligen ovant att kliva upp så tidigt^^, men men gick till skolan och där skulle vi mest prata så det gjorde vi xD sen gick vi alla till restaurangen vi ska få äta på bland annat, riktigt god mat faktiskt, det blir nog bra :)
Efter skolan gick jag, Kristian, Robin, Sofia och Sandra till Waynes och fikade, det var gott men Robin ville hem fort för han skulle bli nån slags bög som skulle skriva blogg xD Vi får väl se med det^^,

Jag har blivit sjuk också, eller förkyld och det är så himla jobbigt! Näsan och ögonen bara rinner typ och ont i halsen har jag också, men hoppas det går över fort! orka vara sjuk..

Imorgon börjar vi skolan halv 11 och vet inte vad vi ska göra, vi ska på nått hemligt och det skulle vi även på måndag, hm undra vad de ska dra ut oss på nu då ^^ men det blir säkert bra, kanske inte roligt men bra iallafall, bättre än att börja skolan på riktigt^^,

Nu ska jag ta och kolla lite TV innan jag ska sova, vi hörs :*

Första skoldagen

Ja nu har jag börjat 3 ring på gymnasiet. Det var en ganska värdelös dag men jag fick träffa mina girls <3 Vi hade bara upprop och ssen fick vi sluta, Vi fick en sån där buss sak att fylla i för att få ett busskort och eftersom jag var 18 fick jag lämna in den redan idag utan mammas underskrift ;D haha.  Imorgon ska vi bara prata en massa och få en tid med Karin för att planera vårt sista år själv :O haha men det går nog bra, lite svårt bara. Vi ska även få skåp och sedan ska vi gå tillsammans till kysilska krogen (eller vad den nu heter) och äta tillsammans, vi har nämligen fått matkort, de ser liksom ut som ett bankkort fast det är ett matkort, vi får bara mat för 60 kr typ så hoppas man får nå bra mat för dom pengarna.
Nu ska jag kolla på 2½ men och sen ska jag nog spela lite på min Farmville ;D haha. Hejdå :*

New Moon

Här kommer trailern då Jakob berättar om filmen medan det visas nya klipp från filmen, men bra kvalitet! Njut :)

(klicka på länken nedan för lite större bild)
The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD

Ännu en tävling :)

Nu är jag med i en till tävling, jag läser nämligen en väldigt rolig och bra blogg om en mamma som verkilgen är sig själv, börja läs den själv vettja :) Hon har iallafall gjort en tävling nu som jag tänker vara med på :)


Hennes blogg:http://ladydahmer.blogg.se 

Tävling

Jag är med i denna tävling och hoppas jag har mer tur att få vinna denna gång då :)

http://www.thetwilightsaga.se/tavling-vinn-ett-bella-paket/

Söndag

Snart börjar skolan... usch.
Aja idag har jag gjort om mammas blogg, lekt med Tindra, haft en massa besök, läst ut Breaking Dawn och kollat på Twilight. Jag vill ha New moon nunununu :( haha men får vänta lite längre bara.
Imorgon kommer Kristian igen och jag åker till pappa, det är skönt att vara där första veckan så man får sova lite längre hiih ^^, Jag kom nyss hem från att ha varit ute och övningskört i en timme, det gick bra idag med och jag börjar bli lite lugnare, lite jobbigt att växla och skit bara men det blir bra det med sen :)
Jag har faktiskt inge annat att skriva så hejdå :)


Snygg snygg snygg snygg snygg snygg, MUMS <3

Lördag

Ska snart gå och lägga mig och läsa färdigt Breaking Dawn, måste lämna in den på måndag :) Har just kollat på åter till cold mountain, den är så bra men så sorlig. Det blev en och en annan tår men usch så bra. Jag bakade kladdkaka idag också, den blev faktiskt lyckad hiih :)
Jag pch Emma har varit barnvakt till Tindra idag medan mamma hjälpte Tommy med att fixa framsidan så de kan lägga dit gångplattorna snart, de höll på med ett sånt där spett och på nått sätt studsade det upp i mammas huvud så nu har hon en bula i skallen, stackarn^^,
Jag har övningskört idag också, första gången på typ ett halvår.. men det gick bra! vi tränade lite backningar och så, Jag testade även back runt hörn för första gången och det gick ganska bra :) hihi. Nu ska vi köra lite varje dag för att jag ska bli van igen så att jag kan ta körtkort till nästa sommar.
Men nu ska jag gå och läsa, hörs imorgon :*

skynda att kolla innan de tar bort denna med!

Mormor sa att de hade tagit bort trailern jag la upp igår så jag hittade en ny (likadan) som jag hoppas
ni hinner se på innan den kanske också tas bort, skynda skynda :)




Funkar inte heller längre så synd :( men jag lägger in en bättre när den kommer
att finnas kvar mer än en sekund.. haha.

New Moon trailern

Här är den nya New Moon trailern, den är i ganska dålig kvalitet men ändå :)
Jakob berättar om filmen i bakgrunden men visas även i bild några gånger
men hallå det är nya klipp från filmen iaf :O mums! hoppas att den snart
kommer i lite bättre kvalitet och utan jakobs berättelsesak ;) hih.

Fredag

Idag åker jag hem till mamma. Kristian ska hem till Vansbro för att hämta lite kläder inför nästa vecka då vi börjar skolan *suck*. Men det är bara ett år kvar nu så kämpa kämpa! :)
Igår var jag, kristian och Emma ner på stan, jag lämnade in nå papper till pappa och emma köpte en Bh. Vi bestämde oss för att hyra alla "fast and furious" filmerna och köpte godis sen satt vi till klockan 21.00 och kollade på dem, hade bara sett första förut och jag gillade dom, dom var faktiskt bra och Dom var så cool, alla tyckte att jag var besatt av honom men han var ju så cool! haha. Snart kommer mormor och morfar och hämtar oss, vi slapp åka buss, det är ju bra för jag har ju ändå inget busskort^^, aja ska väl packa ihop lite saker nu plus att Kristians pappa skulle komma och hämta han nu så, hejdå på er :*

17 sekunder är mer än ingenting!

Här en 17 sekunder av den andra New Moon trailern, resten kommer ut på fredag så man får vänta på resten <3
men mums vad jag vill ha november nu nu nu nu ! <3

Måndag

Är fortfarande i Vansbro men kanske ska åka till Falun imorgon om Kristian ändrar sig och vill. Jag skulle ju egentligen operera bort halsmandlarna på torsdag men läkaren hade tydligen varit med om en cykelolycka och kan inte göra det.. så nu ska jag göra det den 1 september. Så typiskt alltså, jag hade ju ställt in mig på att få det gjort nu och dessutom passade det så bra för vi hade inte börjat skolan än, men nu blir det ju jobbigt, kommer missa skolan och måste börja om att förbereda mig, drygt :( men aja det är väl som det är nu.

Just nu är det lite tråkigt med detta väder, jag vill ju att det ska vara sol den sista veckan på sommarlovet. Men här i Sverige finns det väl inget annat än regn och moln så.. Nu ska jag äta glass och lådsas att det är fint väder och sommar!
de åskar nu hejdå<3

Vansbro

Är i Vansbro nu hos Kristian, vi är ensamma och tar hand om deras hem när hans familj är i Frankrike. Vi har legat på stutsmattan och läst lite idag medan det fortfarande var sol, jag läste Breaking dawn och han lyssnade på sin new moon hörbok^^,
Inatt fick vi leta hund också, Pim bet sig loss ute på gården igår runt 00.00. Vi hittade honom inte och fick lov att gå och lägga oss. Runt 09.00 gick Kristian upp och då satt Pim på trappen så det var ju bra att han kom tillbaka! Så nu ligger han bara och sover, han är så slut efter allt springande sen inatt ^^

Pappa ringde nyss, han var ute på sjön men skulle in till land igen nu när solen hade försvunnit även i falun. Powerbåtarna som ska tävla imorgon lät väldigt mycket i bakgrunden så så mycket till lugn fiskestund fick han ;) haha. Jag skulle också gärna vilja vara där och kolla på båtarna men vi fick ingen plats att åka i år och Kristian fick lov att åka hem så då fäljde jag med honom istället, får väl se dom på kort sen^^,

Nu ska vi snart göra mat, idag blev det stuvad pyttipanna :) hihi!

Fisk

Pappa la fiskben i Emmas glas, Emma blev arg och pappa hotade att slänga en fisk på henne (stekt abborre)
Hon säger "man kasta då" och pappa kastar, Emma kastar tillbaka och fisken går sånder och vi har fisk överallt :)

Onsdag

Jag nu har jag två hål i fingarna, från "stick i fingret" blod tagningen. Det räckte inte med ett finger för de skulle ha tre rör fullt :O Från mitt lilla finger så de fick lov att sticka i två :( men det gick ganska bra nu är det bara de värsta kvar, torsdag den 13de..
Iallafall så efter att vi hade vatir upp till sjukhuset så åkte jga och Kristian till slussen och spelade minigolf, roligt! Det blev oavgjort på 62 poäng, haha :) Efter det tog vi en glass och satte oss i skuggan lite, det var ju så varmt!
På vägen hem så cyklade vi förbi Jysk och där köpte Kristian en "magnus" stol! Då fick vi lov att ta bussen hem med den och bussen ner dit igen för att hämta cyklarna. Provade också en massa bikinisar på Curb men ingen passade riktigt så det blev ingen sådan^^, Nu sitter vi här och ska snart äta, kålpudding ;) mums! aja hejdå :*

Breaking Dawn i tre delar?

Läste nyss på en annan blogg att de kanske ska dela upp Breaking Dawn i tre delar. Det är fortfarande bara ett rykte men tänk om det blir så då, det skulle bli lite jobbigt ju, att sitta och vänta på att få se nästa del hela tiden, nästan så att det skulle ta död på en xD Eller vad tycker ni om detta? Det är ju bra på ett sätt, de kommer verkligen försöka ta med alla händelser i boken :) Hoppas på det iallafall :)




Toftbyn igår var rättså rolig, pappa är rolig iallafall, satt och drog bort sitt näshår? xD haha och jag noppade bort tre jätte långa hårstrån i hans ögonbryn! haha. Kristian vann båda gångerna på våran pokertradition, han fick till och med straight flush.. men vi tar han nästa gång ;)
Nu sitter jag och Kristian här själva, pappa har åkt ut och fiskat och Emma har åkt till ornäs, men vi har rättså kul ändå :) Sittser och surfar runt lite och sådär :)
Tror jag ska gå och ta lite glass nu så hejdå :*

Hemma

Kom hem idag, men åker snart igen, Jag och Kristian ska upp till toftbyn, Pappa är där och ville att vi skulle komma, vi ska grilla och spela kubb xD Det blir nog roligt :) Är väl hemma tills på onsdag/torsdag sen bär det av till Vansbro igen, jag och Kristian ska nämligen ta hand om Pim (kristians hund) nu när kristians familj åkte till frankrike. men det blri väl rättså lugnt, ska vara där tills på tisdag nästa vecka sen blir det saras doom dag på torsdagen men de är väl lugnt :/ heh.

Nu ska jag gå och borsta mitt hår, hejdå :*

Vansbro

Sitter hemma hos Kristian nu. Vi gör inte så mycket, haha men jag läser mest Breaking dawn! Får nämligen bara ha den i två veckor innan den ska lämnas tillbaka pga. att det är så många som vill läsa den! Men jag hinner nog :) Igår så gjorde vi inte så mycket heller, spelade mest wow xD oroar mig om onsdag och nästa vecka och ör mest sur över att jag är så rädd så det går mest ut på alla andra men förlåt för det^^, Jag har inte så mycket att tillägga idag men fixade blogglovin så prenumerera gärna på min bloggis :) Men jag ska försöka hitta något roligt att skriva om till er senare :) hejdå :D
RSS 2.0