Uppsala

Idag var jag, Emma, Pappa och Farmor till uppsala och hälsade på farfar :) Han mådde mycket bättre och idag fick han även äta soppa för första gången sen han åkte dit. Så det går åt rätt håll nu iallafall :)
Vi var där ganska länge och på hemvägen så gick vi in på Ikea och köpte en massa ljus och grejer^^ Så vi kom hem 21.30 och har nyss ätit^^ haha.
Kristian ligger i min säng också, han har inte umgåtts någonting utan gick och la sig på en gång, han är så otroligt mysig och snäll när han varit på lan -.- aja..

Imorgon är det Nyår då! Jag vet inte riktigt hur det kommer bli än, men jag hoppas ju såklart att det blir kul. Bara det att typ ingen av mina vänner ska ens vara med :/ lite trist faktiskt. men ah jag har ju Madde och Bea iaf <3 Men jag ville att ni andra också skulle vara med. Men alla hade tydligen sina egna planer.
Men vi får se hur det blir imorgon.

Nu ska jag ta och farma! haha! sen ska jag kolla lite på TV tror jag :) Hejdå på er :*

Gott nytt år :*

Uppdatering

Sry kvaliten men har ingen kamera mer än mobilen. men här är iallafall skorna och gör lite ont xD men äh dom är ju fina :) men kallt kommer det nog bli ^^,

Lager 157

Idag var vi till lager 157 då, köpte ett par fornarina jeans, ett linne och ett halsband. Linnet ska jag nog ha på nyår tror jag :) Hade först tänkt ha på mig klänningen som jag fick av Kristian för ett tag sen men den såg alledes för uppklädd ut, mer som en middag än till krogen så den får jag ha en annan gång :)
Efter att vi hade varit på lager 157 åkte jag och Emma ner på stan och fortsatte att shoppa! Där blev det stora örhängen, eyeliner, lösögonfransar och Dust it :) Så nu tror jag att jag har allting till nyår :) Får lite ont i fötterna av mina skor men ah det får man tåla^^, haha.


Ursäkta den dåliga kvaliten men det är alltid någonting^^,

Imorgon åker vi ner till farfar ett tag :) och på nyår sitter jag nog inte vid datorn så jag önskar er alla ett gott nytt år redan idag :) Men men hoppas ni får det trevligt på nyår!
Kramis :*

Kristian

Igår så kom Kristian hem till mig :D Det var så roligt och skönt för jag hade saknat han så mkt <3 Kristian fick låna en bil så då kom han hem till mig :) Men han har åkt nu igen :( Nu är han på lan men kommer igen på onsdag <3 :D och på torsdag är det nyår! va ska man hitta på?

Idag åkte jag och Kristian in till stan 11.00, jag köpte skor till nyår :) Ett par pumps, kommer frysa i dom man ah haha.Så nu har jag iallafall kläder till det^^ sen så imorgon så ska jag, pappa och Emma kanske till lager 157 och kolla lite, förhoppningsvis hittar jag en massa kläder där som jag kan spendera lite pengar på :D Sen på onsdag ska vi åka och hälsa på farfar. Ge honom lite sällskap nu, det tror jag han vill :)

På väg från skottningen i källviken så gjorde jag och pappa en Edward! en riktig :D hihi det gick! Så roligt! Ni vet i Twilight när Edward hämtar upp Bella från dom där dumma killarna, så backar han bilen och vänder fort, Så gjorde vi :D:D

Nu så ska jag ta och göra nått annat, hejdå!

Älskar dig Kristian <3

Fick bara lov (A)









Nej nu får de räcka! :D

26:e December

För ett år sedan fick jag en till liten och söt lillasyster!
Grattis på 1 års dagen sötaste Tindra <3




Tårtan fick pussen :)


Tårtan fick mysen ;) hihi

Juldagen

Igår var det julafton :) Fick en massa pengar, en jätte mysig filt och godis! hihi. Vi var hemma och farmor och firade jul, åt en massa gott och apelsinris <3 Senare på kvällen så fick Tobbe skjussa hem oss och Jimmy fick köra hem pappas bil^^ haha vi är så lata som inte orkade gå men vi får skylla på attvi var super mätta ;)

Vaknade inatt med av att frysa som jag vet inte vad, så jag har tydligen feber på nätterna :/ Hm trist. Hoppas bara inte det blir värre till nyår. Vill ju vara frisk så att jag kan ha roligt :D

Idag ska vi nog inte göra så mkt, bara ta det lugnt I guess :) Är lite trött men det tror jag hänger på att jag är lite sjuk, sov ju till 12.00^^ Men nu ska jag ta och kolla lite på någon av alla filmer som går på TV.

Ha en fortsatt bra dag :)

Julafton!

Började dagen med att äta tomtegröt :D Nu håller jag på att packa ihop lite innan vi åker till pappa :)
Få se om jag skriver nått ikväll men ifall inte, Så önskar jag er alla en riktigt god jul! <3

lilla julafton

Idag så har vi firat jul med mamma, mormor och morfar :) Det var mysigt med jul igen :D
Vi började med att äta lite julmat (såklart blir man proppmätt) sen så sov Tindra lite och efter det öppnade vi julklappar :D
Jag fick bland annat en jätte skön kofta, andra fina kläder och leggings, en mascara, godis, pengar och lite annat smått och gott :) Jag blev iallafall nöjd! Så tack allihop <3


Mys koftan :D

Nu så ska jag ta ocg lägga min fulla mage i soffan och bara slappa! Imorgon är det ju julafton och så måste man ju vara utvilad!
God Jul på er alla ♥

Sims 2

Jag blev så sugen på att spela sims när sofia gjorde det så då tog jag fram sims 2 ( har inte 3) Och det var väl ganska roligt iaf :) fast jag blev inte nå nöjd med min familj så jag gjorde en ny och då blev det Bella och Renesmee Cullen xD hihi, de fanns nå fusk att man kunde få dom vita och att åldern skulle stanna ;)



Imorgon är det "julafton" här med mamma för vi är hos pappa på den riktiga julaftonen så imorgon firas det här :) Det ska bli roligt och mysigt med allt gott och julklapparna såklart :) Ska bli väldigt intressant hur Tindra tycker att första julen är :D

Nu ska jag ta och fortsätta spela! haha!

R.I.P Brittany Murphy

Jag satt nyss och läste tidningen och såg detta :/ Brittany Murphy dog idag av hjärtstillestånd. Sorgligt tycker jag och dessutom gillade jag henne som skådespelare. En av mina favoriter var Uptown girl! Aja tragiskt <3



Avatar och Julmys

Igår var jag, Kristian, André och Emma på bio, vi såg Avatar. Den var riktigt bra faktiskt, men jag tyckte att den var lite väl lång (2 h 40 min) så i slutet var de svårt att sitta still men annars var den bra :)
Efter filmen så åkte vi hem till pappa ett tag och pratade lite :) hihi. Det var Kristian som körde :D han var så duktig så <3

Idag har vi julpyntat och satt upp granen :D Så nu är det riktig jul :) Vi har även haft julafton med kristian eftersom han inte är här på jul, så jag fick hans julklappar idag :) Fick en jätte fin tröja och en väckarklocka!


Söt va ;)

lägger nog in en bild på tröjan sen också, men det visar sig :)
Nu ska jag gå och fixa med lite mat :) :*

Ih måste bara lägga upp!



IIIIIIH SNYGG!

aja Tack för mig^^,

(love u Kristi<3)

2 timmar på främby spa!

haha xD Kom nyss hem igen efter att ha varit på "främby spa" som vi lundbergs kallar det^^,
Igår såg nämligen pappa att man kunde boka en tid i bastun så det gjorde han, och nu har vi bastat och jag och Emma har även solat solaruim!
Det var ett väldigt rolig solarium^^ När man väl startat de så slog de aldrig av! Man la i en 10 och sedan var det igång och bara gick och gick, haha. Emma började att sola men det hade gått 20 minuter orkade hon inge mer så jag fick ta över, fortfarande med samma 10a! jag solade också 20 min och sedan slog jag av strömbrytaren så att aolariumet stannade^^, haha Billig solning ;)

Nu ska vi se på film och äta godis :)
Hejdå :*

Likör och mjölk?

Jag Fick nyss en drink av pappa, det var Likör, och ja den skulle tydligen blandas med mjölk xD det lät as äckligt men det var gott :D men ah lät lite skum^^ Nu sitter vi och pratar drinkar, pappa kommer med förslag som jag ska köpa på krogen xD

Jag har ett sugmärke på halsen också -.- haha, pappa är den skyldiga! Han skulle bita mig på halsen eftersom jag verkligen hatar de, så blev de ett sugmärke HAHA xD

Nu ska jag snart kolla på "flickan som lekte med elden" Och träna lite till kanske ;)
nej men nu har jag inge mer att skriva så hejdå :*

Nattens Älskling

Possibility - lykke li




Saknar Kristian också <3

Idol 2009..

Blev Erik ( så förvånad man blev), men aja det tyckte jag var lite synd :/ Jag ville att Calle skulle vinna men
visste från början att de inte skulle bli så :( Men aja Så kan de vara och de brukar ju gå bättre för tvåorna ;)

Nyss "tränat"

Har nyss använt pappas Träningsbälte, det känns fortfarande lite konstigt men ah hoppas att det funkar :D det skulle ju vara ett under att slippa gymmet (A)
Just nu kollar jag på Idol och hoppas på att Calle vinner, fast jag tycker att Erik också är bra men Calle har utvecklas mer och jag gillar han mer :) Men ah jag vet ju typ redan att Erik kommer vinna men aja de visar sig senare ikväll (:
Nu kom pappa tillbaka från bastun så nu ska jag ta och bråka lite med honom haha :)
Hejdå :*

:D



Detta är då min "Fresh" uppgift på grafen som jag verkligen hatade.. Den blev så ful..
Men aja jag fick MVG på den :) <3

Etage

Igår var vi på Etage! Det var väldigt roligt faktiskt :) men när vi kom dit var det typ inge folk men det var ju för att vi ville betala halva priset in, men de kom fler sen :)
Vi dansade, pratatde, skattade och firade Sandra, Viktor, Antonia och Kristian. Mycket trevligt. Kristian hittade även en massa som han kände där :) Typ alla invånare i Vansbro ;) haha. Sen hade Kristian druckit så mycket så han började dansa ;D haha.
Justja! När jag var ute på terrassen och pratatde med Emma så kom det fram två tjejer och ba "vi känner igen dig, är du typ kändis?" HAHAHAHHAHAHAHA. ojojoj.
När de stängde gick vi hem till Sandra och vissa åt lite mat sen sov vi.
Sofia väckte oss imorse och vi gick och åt i skolan, så nu sitter jag här och väntar på att min lektion ska börja. heh.
Nu ska jag ta och gå och kolla vart jag har lektion.
Hejdå :*


Onsdag

Nu sitter jag i skolan igen, men det var väldigt segt att gå upp imorse, jag var så trött! Igår var nämligen Jag, Kristian, Sandra, Madde och Sofia hos Jon :) Det var trevligt med en massa tvspel^^, Det var meningen att vi skulle på Pitchers senare på kvällen men jag fick så ont i huvudet och kände mig hängig så pappa kom och hämtade mig och Kristian. Vi satsar på en roligare kväll idag på Etage :D
Vi ska fira både Sandra och Kristian!
Han fick nämligen körkort igår! Grattis Älskling <3
Jag är trött :/ men äh man får rycka upp sig nu! pigg ska man vara tills ikväll! haha.

Började skriva på detta imorse men har fortfarande inte lagt ut de xD haha, nu sitter jag på MDK och väntar på att få veta hur de gick på provet vi hade för ett tag sen.
Ja nu slutade vi visst. haha. ska hem och fixa mig lite nu innan partykvällen börjar :D
Hejdå på er! :*



Måndag

Sitter på grafen, har typ gjort de sen halv 9 och inte gjort någonting! Är nämligen färdig med uppgiften :) Men vi har gjort en massa annat roligt :D Vi har julpyntat lite, lekt runt och ätit och snart ska vi fika :D Anki har köpt julmust, pepparkakor och lussebullar :)

Vill säga grattis till Sandra och Viktor också! så GRATTIS gullisar :) Hoppas ni får en fortsatt rolig dag :)



Jag och viktor kom på värsta roliga saken att göra i photoshop så vi tog ett kort på Viktor och satte igång! haha bilden blev faktiskt väldigt rolig! vi fick insperation av min bakgrund på datorn och gjorde ungefär lika fast med Viktor såklart ;) haha. Så nu har typ alla i klassen den och några lärare^^, men de är kul :D



hihih!

Nu ska vi fika så hejdå :D

Helg

Fredagen började med att jag, Emma, Mamma och Mormor var och kollade på New Moon! Den var lika bra som första gången och jag vill se den igen och igen! Edward alltså shit vilken snygging.
Igår så bakade vi lussebullar :D Tindra fick också vara med, fast hon gillade mest att ha degen i munnen så det blev ingen bulle av hennes^^,
Emma tog en massa kort på mig också, som hon ska ha till ett arbete i skolan. haha.
Jag borde kolla lite på grafen också, se om de finns något att göra eller om jag ska lämna in den som den är imorgon. Är inte helt nöjd men ah orkar faktiskt inte.
Nu ska jag hjälpa mamma att baka en sockerkaka:)
Hejdå:*

5 i 12

Kom nyss tillbaka till skolan från att ha varit på 5 i 12 :) Det är ju tradition så! Det snöade jätte mycket! hihi fint med lite riktigt julstäming :)
Ikväll blir det New Moon igen! Mums <3



Viktor var fotograf :)

Historia nu så hejdå!

Sthlm

Nu har jag kommit hem från sthlm. Våran klass var på studentmässa! det var både intressant och roligt. Jag fick reda på mycket roliga saker om några utbildningar.
En blev jag lite sugen på att gå faktiskt, det var Hotel- tourism event management. Den lät riktigt intressant. Det dåliga var att den är i Australien bland annat :/ Undra om jag skulle klara av att vara borta från familj och vänner så länge, speciellt från mammi <3 Det är ju som sagt minst 1 år upp till 3 år.
Men vi får se, ska kolla igenom häftet med mamma och kolla om de finns någon liknande studie i Sverige också.

Nu ska jag kolla på julkalendern på internet eftersom jag missade den idag! Sen ska jag sova, är så trött!!!
Hejdå på er :*

Onsdag

Gjorde om bloggen igen xD men orkade inte göra något bra utan slarva ihop nått bara för att jag hade tråkigt.
Nu sitter jag i sängen men ska snart gå och kolla på Greys anatomy! Så bra! Sen ska jag sova på en gång, ska nämligen upp imorgon typ halv 6 -.- Ska hinna duscha innan vi måste ta oss till skolan. 07.30 imorgon går bussen till Stockholm på studentmässa :D Det ska bli riktigt kul faktiskt! Samt lärorikt.
Jag vet två kurser jag ska kolla på, det är: Design i italien/spanien och Hotel- tourism Event management. dessa låter så spännande så vi får se om de är något man kan tänka sig efter studenten :D

Nu ska jag gå och kolla på Greys. Så jag säger godnatt på er :*


<3

Graf..

Håller på med grefen, ingenting blir bra och det ska vara inne imorgon.. Fan.
Tack hej.
RSS 2.0