Hemma en dag

Nu har jag kommit hem från Rättvik, Kristian och jag åkte hem vid 4, det ska bli skönt att få sova i normal värme ;) hehe. Men imorgon bär det av igen, då åker vi hem till Kristian i Vandbro ett tag. Men kommer tillbaka på tisdag igen för på onsdag ska jag ta blodprov (kommer dö) till den 13 augusti då jag ska ta bort halsmandlarna (kommer dö ännu mer). Så hemskt, kommer grina ihjäl men aja får se det på de positiva, inga snark, ont i halsen och så kan man gå ner i vikt eftersom man inte kan äta på ett tag :D hehe. Aja ska inte tänka på det nå mer nu.

Tisdagen var rolig, Crusingen var bra, många älsklingsbilar <3 och Jag och Kristian spenderade kvällen med Sofia och Robin :) har inte så mkt att tilllägga mer än att vi hade kul :)

Jag och Kristian sitter och nördar oss, men snart ska vi nog sova eller se på film :) imorgon ska jag kolla med mormor innan vi åker om jag fått nå brev annars får den där boken vänta till på tisdag då^^, aja nu ska jag dricka lite mer cola och se om vi har någon bra film :) Ringde pappa nyss också och han var uppe i toftbyn med farfar och hans gubbar på fisketävling och lite sånt xD men vem vet, han kanske passar in ;) nej då :)

Hejdå :*


Muuuuuuummsss!! <3

Måndag

Är fortfarande i Rättvik, men har inte så mkt att göra vi mest går runt. Men imorgon är det ju Crousing sen får vi se hur jag och Kristian gör efter den, om vi åker hem eller stannar.
Idag sov vi iallafall i Tommys båt, den blev inte lika rå som den blev natten före så det gick rättså bra men de var lite varmt^^,
Just nu sitter vi vid datorn men vi ska snart borsta tänderna och sen gå ut på byn och kolla lite, men jag börjar ha sett allting nu^^, men jag hoppas på att det är några fler stånd upp nu. Hoppas på att Vi ser Sofia och Robin imorgon också :) men aja nu ska jag gå hejdå :*

Fredag

Ja Krogen var väl sådär dårå. Vi var först hos Mats länge och väl men det var roligt sen åkte vi bil :D typ vid 11 gick vi in på Etage men jag var väl där en halvtimme eller nå sen gick jag hem med Kristian xD pappa hade bakat en pizza till oss när vi kom hem :) Men jag tror det blir roligare nästa gång :) Och om en månad får älskling följa med <3

Nu sitter jag på biblotekets dator i Rättvik, vi ska bo här på båten i en vecka så det blir inte så många uppdateringar, men någon blir det nog då och då. Det är trångt i båten, jag Kristian och Emma får lov att dela säng, fuktigt är det också men vi har ju äverlevt än så länge och om det blir lite soligt nu så blir det nog bra :)

Aja nu ska jag gå, vi hörs :*

Onsdag

Grattis Plinis på din 18års dag! <3

Detta firar vi med Etage och harrys! Är snart färdig med fixandet sen kommer Vicis så ska vi åka :)
Det är första gången jag går ut, och jag hoppas det blir roligt :D men det blir det ju, har ju värdens bästa umgänge med mig!



Party all night! bye ;)

Vansbro

Sitter i Vansbro nu. Jag och Kristian åkte hit i lördags och ska in till falun igen på onsdag, för då ska jag på Etage :D
Jag har namnsdag idag och hade igår med :) hihi men Grattis mormor, Anna, Karoline som också har namnsdag idag :) Vi ska få jätte god mat snart, porterstek <3 hihi. Mamma och dom har åkt ut på siljan nu, hoppas ni får det kul även fast det är dåligt väder. Iallafall så ska vi till orsa djurpark imorgon :) Då ska jag få kolla på isbjörnarna, iih :D men har ju bara min mobilkamera så får väl ta ett dåligt kort på dem :)
Det är så dåligt väder :( Vi har liksom inget att göra, så vi sitter mest och kollar TV/film och sitter vid datorn. Jag har liksom inget att skriva heller så allting är liksom trist. Men vilka ska till Classic Car Week? alla som läser måste svara :) Jag ska iallafall^^,

Jag väntar på att jag ska få brev från bibloteket om att jag får komma och hämta ut Breaking Dawn. Jag längtar, jag vill börja läsa den nunununu. men men snart så :) Jag har skickat mitt brev till Robert Pattinson nu också, så det visar sig när jag får nå svar, om det nu är sant att han svarar på alla brev han får^^, (hoppas)

Jag är hungrig. Nu vill jag ha mat. Sen vill jag göra nått roligt. Men det finns inge kul att göra så vi får väl se xD imorgon ska vi iallafall upp tidigt för att åka i dit :) det ska bli roligt men jag blir ju lite fattigare men jag får ju snart lite av min lön så det går nog bra, lite oroligare för onsdagen, vet ju inte hur mycket det kommer att kosta xD hehe.
Aja nu ska jag göra nått annat, hejdå :*


För alltid <3

hejsan

Igårkväll åkte jag ut till Lunån och träffade girlsen, det var riktigt roligt och vi firade Plinis :) Hon blev nöjd med sina presenter, det var ju tur de ;D
Hennes kille Mats var där ett tag också, han släppte ner Plinis med kläderna på i sjön, haha och Plinis slängde i Maya då också, vi andra höll oss på längre avstånd^^, När vi spelade kubb så vann jag, Maya och Vicis! vi var ju helt klart bäst ;)
Efter det så gick vi in och lagade Tacos, och resten av kvällen åt vi mest hela tiden^^ Vi åt jordgubbar med vaniljvisp och två chokladkakor och chips! jag är nog mätt för hela helgen nu ;) Men vi hade en trevlig kväll och det måste göras om snart <3

Idag ska jag fylla på min mobil och sent ikväll ska jag till vansbro, blev lite ändrade planer så vi måste dit idag men det går nog bra förutom att jag inte kan duscha där utan att få grönt hår... Just nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma hem med tandkräm^^, men men jag ska väl äta lite frukost nu.

Mormor, jag antar att det är du som ska ta hans om mammas post?
Du kan väl ringa när jag får ett brev från bibloteket <3

Hejdå :*


Älskar dig <3

Uppdatering om Harry Potter

Ja nu har vi sett Harry Potter och halvblodsprinsen då. Den var riktigt bra faktiskt! Den har ju fått så mycket kritik men jag tycker den var bra även fast den innehöll väldigt mycket kärleksproblem. Men i det stora hela var den som alla Harry Potter, spännande, äventyrisk och bra, så jag tycker den är värd att kolla på :)

Efter filmen cyklade vi hem, och nu sitter jag här och bloggar medan alla andra äter korv med makaroner, de hade tydligen inte ätit idag, knäppisar^^, aja nu ska jag kolla på TV men nu vet ni iallafall hur filmen var :) Ha en bra kväll :*

Twilight skämt

Jag hittade ett roligt litet Twilight skämt^^,

- Jasper Hale will never be a therapist. He already knows how that makes you feel.

Tack hej!

Sista dagen!

Jippiiie nu är det sista dagen på jobbet! Sommarskolan slutar idag så då slapp vi vara här imorgon så det är riktigt skönt :) Sen kommer jag få en massa pengar, hihi.
Efter jobbet kommer Kristian och möter mig så åker vi ner på stan, jag ska köpa en present till Plinis och sen påfyllnad till min telefon. Åh jag vet inte vad jag ska köpa till henne men jag får väll hitta på nått bara, nånting måste det ju finnas :) Får väl se om vi hinner hem innan vi ska på Harry Potter :D Om inte, så får Emma komma ner^^, Ska på den 18.00, hoppas den är lika bra som de andra filmerna.
Innan jobbet idag så cyklade jag bort till OK och köpte ett frimärke så nu har jag skickat mitt brev till Robert Pattinson <3 hihi så nu väntar jag bara på svar :) hoppas på att han svarar nu då^^,

Imorgon åker nog Kristian hem och jag till lunån med girlsen, eller det beror ju på vädret. Men ska iallafall träffa dom i helgen och sen på söndag åker jag till Kristian :) Jag hoppas på fint väder i helgen så att vi kan bada, sola och ha roligt :D men det visar ju sig, det har ju inte varit så fint hittills.

Nu ska jag gå och öppna cafét och sätta igång med denna tråkiga men sista dagen på jobbet!
Hejdå :*


Mums <3

Akvarium

Jag har fått ett nytt akvarium idag :) Eller fick det av kristians föräldrar för de inte ville ha kvar de längre när jag fyllde år men fick hit det idag så nu har jag fixat iordning det. Pappa och jag åkte och köpte några till fiskar också, bland annat en kampfisk. När vi stoppade i dom så blev min andra stora fisk typ sur på kampfisken och de började slåss, det slutade med att den gamla fick dö och kampisen fick trasiga fenor :/ Får se imorgon ifall den fortfarande lever. Jag har lite otur med mina fiskar, iallafall ett fint akvarium med en stor bergskristall i :)

 
Kampisen <3

Breaking dawn för "vuxen" för barn?

Det går nu massa spekulationer om att Breaking Dawn innehåller för mycket vuxen scener och att det inte är lämpligt för yngre att se dessa scener. Jag tänker inte berätta dom scenerna pga, att vissa inte har läst böckerna men ni som har förstår vilka jag menar. Vad tycker ni om detta?
Jag tycker att de ska göra filmen precis som det är i boken, alltså inte hoppa över någon av de scener för att barn ska kunna se utan om man har läst boken redan så gör det ingenting om du ser det du läst heller. Och visst om de är så "farliga" för barn att se så är det väl upp till föräldrarna att avgöra ifall deras barn får eller inte får se Breaking dawn. Jag tycker dessutom att alla detaljer ska vara med, till och med från Isle Esme!
Jag har sett ett klipp där de försäkrar alla att Breaking dawn kommer att vara precis som boken. Så jag hoppas verkligen att det håller vad de lovar, jag ser verkligen fram emot att se den.
Men innan den har vi ju två andra filmer att se fram emot, New Moon och Eclipse, jag hoppas de blir lika bra som Twilight.
Men min syn på det hela är självklart att alla filmer kommer vara bra på sitt sätt, jag menar kan de inte vara det när Edward och Bella är med? Lovelovelove :)

dåligt av er

igår var det 10 st som läste min blogg och två komenterade, dåligt av er men aja ni får väl vara tråkiga då ;)
Igårkväll så gick iallafall jag och Emma på bio, Ice age 3 var det, den var riktigt bra faktiskt, lite rolig och gullig :) den var mkt bättre än 2an men ettan slår ju alla^^

pungråttorna: Vad är det som låter?
Buck: Det är blåsten. Den försöker säga något.
pungråttorna: Vad säger den?
Buck: Jag vet inte, jag är inte blåst.


Haha det var så roligt xD hehe. Men ah ni alla borde se den om man gillar Ice Age. Imorgon blir det Harry Potter också! längtar faktiskt, den är nog lika bra som alla dom filmer har varit hittills!

Jag har nysss ätit frukost och väntar nu på att klockaqn ska bli halv 9 så att jag kan åka till jobbet, tråkigt men ah så är det. Har ingen bok att läsa heller men ska till bibloteket och kolla på lunchen, om jag har tur så finns Breaking Dawn inne så att jag kan fo den <3 så hoppas hoppas hoppas. Senare på dagen kommer Kristian också, hans föräldrar ska hjälpa han med att flytta ur lägenheten och på samma gång får jag mitt nya akvarium :) hihi. nej men nu ska jag ta och borsta tänderna så hejdå :)

Jag är ett Twilight fan!

Ja ett väldigt stort ett faktiskt. Jag tänker på Twilight (mest Edward;) typ hela tiden, jag drömmer till och med om twilight! Jag har blivit helt besatt, av hela allting liksom, historien, människorna och vampyrer. Jag har sett twilight filmen 19 gånger nu och får typ inte se den nå mer för Emma och Kristian men jag vill hela tiden^^,
Jag har läst alla böckerna och nu läser jag dom på engelska också, jag började med tredje boken på engelska i fredags och nu har jag 7 kapitel kvar, och dom är verkligen tjocka! men så bra och jag förstår allting, wiho!
Jag håller på att skriva ett brev till Robert Pattinson också, eller det är klart jag ska bara skicka det nu, det är ju så att han har sagt att han svarar på alla sina fanbrev, so I give it a try. Tänk om han svarar liksom! ojojoj hoppas på det <3
Men ah ni kanske har förstått att jag var lite beroende men det blir bara värre ;) jag ska ner på stan idag och köpa en poster^^ ska täcka alla mina väggar med Edward! hihi.

    

Hejdå :) <3

Helgen är över

Ja nu är helgen över då, den tillbringades i Vansbro och jag och Kristian satt i en övervakningbåt på vansbrosimmningen i 5½ timme :) i regnet! haha liiite blött fast man hade regnkläder men vi hade iallafall kul och alla som simmade måste ju ha varit konstiga, jag menar det var ju bara 15 grader i vattnet och dom skulle simma 3 km :O men aja det gick iallafall bra för dom :) Igår kom mamma och hämtade mig i vansbro också så det var skönt, att slippa tåget :)
Just nu sitter jag här och har ingenting att göra, vi hade nämligen inte fått några mackor på jobbet nu så vi sitter och väntar på att några frysta ska tina :O jobbigt men ah slappt plus att det är sista jobbveckan! äntligen <3 nej men nu ska jag försöka få tag i en telefon och sen fortsätta läsa Eclipse, hare bäst så hörs vi :)

Kväll

Nu sitter jag hemma och har nyss ätit någon slags hemmagjord kolasås på grädde och sirap, glass och jordgubbar som pappa fixade ihop i smyg :) gulligt! och gott var det :)
Jag har varit med Vicis idag också efter jobbet, vi pratade och hon masserade mig ^^, men ah det var kul att träffa henne igen <3 Jag kom på en sak nu när jag läste mammas komentar på det andra, jag har inga regnkläder till på söndag :O men ah så var det med det.. Nu ska jag ta och kolla på TV iallafall så hejdå och godnatt på er :*

Kristian, det finns inget roligt att säga om dig :)
men jag älskar dig ändå <3
puss ses imorgon <33

ujujuj

Sitter på jobbet nu, finns verkligen ingenting att göra! Nu är vi till och med en till här = ännu mindre att göra! Så då satte jag mig vid datorn och skrev lite här.
Jag är så trött att jag håller på att somna, ändå så går jag och lägger mig innan 23.00 varje dag men aja två veckors jobb kvar nu bara och det är de värt till min och älsklings resa <3 Vi åkte till mamma igårkväll för att Kristian skulle till bingsjö idag för att han skulle hem och jobba en sista dag denna vecka så jag åker till han imorgon och ska sitta i en båt på söndag, vansbrosimmningen. Jobbigt bara att jag måste åka hem på kvällen sen pga. jobb :( men men.
Nu tror jag att jag ska köpa en macka och dricka mer choklad för att hålla mig vaken, vi hörs väl! puss på er :*

TjaTja

Ja idag har väl varit som vanligt, as jobbigt att kliva upp, skit tråkigt på jobbet och dötrist väder plus en trasig cykel. Ja livet är alledes toppen alltså :)
Angående min cykel så häde det igår och Emmas cykel är med inblandad. Det var väl såhär då att Kristian tog Emmas cykel och kom till mitt jobb när jag slutade, han kanske lämnade cykeln 3 min? för att komma in och hämta mig, när vi kommer ut så hade några jävla invandrare slagit sönder både min och Emmas cykel, baklamporna låg i bitar på marken och stänkskärmarna är buckliga.. så jävla arg alltså, fan kan man inte bete sig för? nej fyfan.
Visst jag brukar inte ha någon emot invandrare men när de gör så för att verka coola? nej usch, dom ska inte tro att dom är bättre än någon annan för INGEN är bättre. Alla är precis likadana men man kan inte gå runt och förstöra saker :S seriöst..
Aja man kan iallafall cykla på dom så det är väl bra det sen får jag väl gömma cykeln sågonstans eftersom man inte kan ha dom låsta i cykelställen längre.

Kristian har börjat lyssna på new moon hörboken, så nu är det tredje gången jag läser den typ, fast hör den :) Det är bra att han "läser" den nu för att böckerna är så bra och jag ville att han skulle ta del av det :) så nu kommer vi kunna prata mer om den iih ;) hhihi <3
Nu ska jag ta och gå och äta hemmagjorda hamburgare pappa har lagat :) Hoppas resten av eran dag bli bra :) hejdå :*

Hejsan alla glada och sura

Jag sitter just nu på jobbet igen, fast slutar om 25 min och då ska jag cykla hem :) Kristian kommer och möter mig med Emmas cykel^^, Han var hit på lunchen och åt med mig också, så idag har det varit lite roligare. Helgen var väl som den var, dåligt väder men älskling kom <3 Nästa helg ska jag till vansbro för att sitta i en båt på vansbrosimmningen med Kristian :) Ogår kollade jag och Kristian på någon rolig film innan vi sov, den handlade typ om små divor på en skola och sen kom det en ny tjej som klädde sig fel och sådär, faktiskt bra.  hihi men aja nu ska jag ta och städa ltie innan jag får gå hem :) hejdå på er, hoppas alla är glada :)

Fredag

Just nu sitter jag på jobbet. de har ju datorer där så då tänkte jag att jag skulle uppdatera lite :) Vi har inte så mkt att göra så jag har ju all tid i världen på mig! Iallafall så vaknade jag idag vid 05.00 av att min dörr blåste igen av korsdrag sen så började det regna as mkt så jag fick gå upp och väcka tommy så att han kunde ta bort myggnätet och stänga det riktiga fönstret så att inte hela mitt rum skulle bli blött^^ Sen var det bara att lägga sig och sova en timme till innan jag fick lov att gå upp och duscha. Fick skjuss hit också idag så det var inte så stressigt idag :)
Ja så nu sitter jag här då, väntar på att det ska bli lunch så att Kristian kan ringa och säga när han kommer :) Hoppas att han kunde kommer runt 17.00 <3 men det visar dig :)
Ska bli skönt med helg nu så jag också får vara ute lite men ah jag kommer ju få pengar men dom ska jag spara :) Jag och Kristian ska nämligen åka någonstans tillsammans vid jullovet <3 Det kommer bli riktigt mysigt, bara han och jag <3
Men om vi inte har råd då så åker vi efter studenten! det visar sig :)
Nu ska jag nog gå och fylla på cola, folk dricker ju cola då att dom måste kissa på dig snart :O men ah det är deras problem :)

Just det, jag var till bibloteket igår med new moon och skulle låna ecalipse men den fanns inte inne :( så nu står jag i kö på den^^, Och igår så bokade jag biljetter till Harry Potter! Wiho! Det blir jag, Emma och älskling som ska gå, jag skulle ha bokat på premiärdagen men då skulle vi lov att sitta längst fram och det ville vi inte så vi ska gå på den dagen efter, alltså den 16/7 :) Längtar faktiskt, fast mer till november, new moon, 139 dagar kvar  <3333333 hihih
Aja hejdå :)

försökte elda upp huset?

nu ligger jag i min säng och ska snart lära ut new moon och sova, jag jobbar ju om dagarna, lite drygt men pengar får jag :)
när jag kom hem gjorde jag inte så mkt, åt nyss melon :)
Ja i förrgår hände en sak jag glömt att berätta, jag låg och läste och helt plötsligt så luktade det bränt i mitt rum, jag började kolla en massa och trodde att det var datorn med det var de inte så jag frågade dom andra och Tommy svarade att det var nog pannan som luktade llite så jag gick och fortsatte läsa. Men sen gick jag och hämtade vatten och när jag kommer tillbaka till mitt rum så ryker det ur min lampa i hörnet!! haha då hade min fjäderboa som jag har på väggen blåst ner lite i lampan som jag sen satt på så den var liiiite bränd^^, men det gick ju bra så :)
Nu ska jag ta och sova så jag orkar med ännu en tråkig dag imorgon! puss på er :*
RSS 2.0