mumma

Man kan redan förboka New Moon filmen! Mums vad jag längtar tills den kommer på bio <3



Godnatt nu ska jag drömma om snyggaste Edward <3

(älskar dig Kristian hihi) <3

Tisdag

Nu är det tisdag och jagr har inte bloggat på ett tag, dels för att jag inte haft lust och dels för att jag har börjat jobba. Nu ska jag jobba 4 veckor framöver sen får jag lov igen men pengar :) hihi. Iallafall så har det inte hänt så mkt, pappas fest var lyckad förutom att han blev så full ;) resten av helgen så var jag med Kristian, han åkte hem igår för att jobba så att han också har pengar sen när vi båda är lediga :) Fast det är tomt här utan han :/ men på fredag syns vi igen, en helg är bättre än inget <3
Dagarna på jobbet är bara jobbiga.. jobbar i arenans café och det är hur jobbigt som helst, bara för att det är så segt, man står mest där känns det som. men men vad gör man inte för lite pengar ;) Nu ska jag ta och gå ut och äta jordgubbar med grädde sen ska jag nog lägga mig och läsa lite New Moon innan jag sover, ni får ha det bra :*



Just det, jag är med i en tävling om enn ursnyggt linne, trycket på är ritat av Emma Damm
och tävlingen hålls av http://lindablom.se/.
Var med ni också vetja :)

Tävling



Såg på Sandras blogg att hon var med i en tävling om ett nagelset, och jag ville också delta :D

Här är länken så ni också kan vara med :)
http://foki.blogg.se/2009/june/tavlingsdags.html?_tmp=04a7530eab1edf6acc1e9c84c274e43d5cbb22a2

Godnatt :*

Uppdatering!

King of pop har avlidit, Michael Jackson dog vid lunchtid på torsdagen den 25/6-09 :/
Kan inte fatta det, helt sjukt :( R.i.p <3



<3

Torsdag

Dagen började med att Plinis ringde och väckte mig, sa åt mig att komma ut och sola med henne så var gör man inte för en vän? Jo jag gick såklart upp och ut till henne :) Efter någon timme sådär åkte vi ner på stan lite innan hon skulle iväg till P&L och jag gick för att köpa en present till pappa. Nu hoppas jag bara på att han gillar presenten på lördag :)
När jag gick där på stan så mötte jag mormor, så jag följde med henne till bussen hon väntade på, jag fick även pengar till en glass så då lyxade jag till det med ev av de nya magnum, den med mörk choklad (eftersom jag redan smakat den ljusa) och båda var lika goda om inte den mörka liiite mer faktiskt, de är faktiskt värda pengarna iallafall :)
När klockan blev runt 8 slängde jag mig på cykeln ner på stan för att möta älskling när han kom med tåget. Han ville inte bli skjussad för han trodde sina byxor skulle bli lortiga så vi gick hem xD med cykeln ledandes^^ När vi kom hem så kom pappa hem med, han hade varit ut och fiskat så nu luktar de fisk här :/ usch men jag har sprayat hårspray överallt så nu är det lite bättre. Vi hade ingen mat hemma så vi åkte till den enda affären öppen, Hemköp och köpte frysta pizzor och åt hihi. Snart ska väl pappa rulla iväg till borlänge då, han ska nämligen hämta emma klockan 02.00, stackarn.


Mumsig glass för er som gillar mörk choklad ;)
Hejdå :*

<3!



We are meant to be together <3

Tisdag

Idag har jag varit på toaletten för de mesta xD jag drack nämligen 2 liter vatten idag och gissa om man blev kissnödig en massa ggr xD men det är bra och man ska dricka minst 2 liter om dagen så :) Har solat mega länge idag men men idag fick jag sällskap av Emma :) Det var mysigt men nu börjar jag känna lite på ryggen att den har nog fått lite för mkt sol så vi får se om det blir rolning imosgon också eller inte, vill ju inte bränna mig, och vi har bara solskyddsfaktor 6^^ men men. Nu på kvällen sitter jag här i min säng, pappa sover och Emma är på peace and love. Lite tråkigt men äh det går. Sitter här och äter Nickel godisar och väntar på att Kristian ska ha kollat färdigt på fotbollen^^ Iallafall så ska jag på ett till möte imorgon om mitt jobb nästa vecka, det ska nog bli kul att få fixa ihop lite pegnar :D hiih.

Jag gillar inte sommaren. eller egentligen gör jag det men nej inte nu.
Jag gillar inte att vara utan dig :/ Igår sov jag med din tröja i sängen :/
Dagarna går bra men på kvällen/nätterna blir det jobbigare, jag vill ha
dig här nu :( You are always on my mind <3
jag älskar bara solen och värmen och lov men jag vill tillbringa allt de
med dig inte på distans :( <3

Nu har jag klagat klart så hejdå på er :) Saknar mamma också <333


Måndag

Idag var det riktigt skönt väder när jag vaknade så jag bestämde mig för att gå ut och lägga mig på gräsmattan och sola medan jag läste new moon :) Blev liggandes där från 11.00 till 15.00 xD hoppas bara jag inte brände mig för det skulle tydligen vara fint väder imorgon med och då ska jag sola mer mer mer :D Kristian är fortfarande hos sin mormor och det är ensamt här men det gör ingenting <3 Pratade med Tobbe också i ca två timmar för att vara exakt, det var roligt och han kommer hit i helgen då pappa har sin 40års fest, det ska bli roligt :)
Nu ska jag kolla på våra bästa år och prata lite med Kristian <3


Miss you to honey <3

Söndag

Nu är det söndag och jag sitter här själv igen, eller ah Emma är här men ah. Gårdagen blev bra, vi grillade, spelade kubb och åt nattmacka^^, sen så spelade vi ju såklart kort på natten :) Vaknade tidigt idag för vi skulle skjussa Kristian till borlänge till 12 för han skulle till sin morfar och hälsa på. Resten av dagen har jag inte gjort så mkt, kollat lite på TV och ätit kyckling. Ikväll ska jag och Emma se på film tror jag men inte så sent för pappa ska upp 05.00 imorgon och jobba, kul för han ;) nej men då kan vi inte ha TVn på så länge eftersom han sover i vardagsrummet.

Jag vill inte att det ska vara såhär,
jag vill vara med dig jämt, finnas.
Jag vill att du ska prata med mig,
med mig! jag är den du SKA prata
med. Jag vill att du ska veta att jag
kommer alltid att finnas för dig, men
för att det ska gå måste du prata
med mig. Jag älskar dig precis
som du är och kommer alltid att
göra men du måste öppna dig för
mig! <3 jag älskar dig <3

Midsommar igår

Ja det var ju midsommar igår, den firade jag och Kristian hos mormor och morfar med mamma :) Det var både mysigt och roligt, med en massa god mat och en massa jordgubbar! haha mormors jordbgubbar var enorma! medans mammas var mini mot dom ;) men allas var goda :) Senare på kvällen så kollade jag och kristian på pirates 1, så länge sen man såg den :)
Nu snart ska jag äta potatissallad och kött sen ska mamma skjussa ner mig och kristian till toftbyn, vi ska til farmor och farfar idag, äta lite och spela kubb! haha roligt. Sen så blir det väl kortspel på kvällen med pappa ;) som vanligt liksom.
Imorgon åker kristian hem ett tag, han ska hälsa på sin morfar nu, men sen kommer han tillbaka :)
Nästa helg är det pappas 40års fest också :) Det blir nog också roligt, men jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska köpa till han ^^ men de visar dig :) Nu ska jag klä på mig och äta ltie :) Hejdå! :*

Onsdag då

Kom nyss hem igen :) var nyss ner till Arenan på ett slags möte för mitt sommarjobb i Cafét där jag ska jobba Vecka 27-29. Det kommer verkligen bli slappa pengar, ska typ bara bre mackor och diska xD haha, men ah det är ju bra :)
Hade tråkigt imorse när solen gick imoln så jag gjorde om designen lite på mammas blogg, var så trött på att den var så rosa så nu för tiden är den vit/grå :) Annars idag har jag inte gjort så mkt, jag har läst New Moon = mega bra! Och snart ska jag börja laga lite mat till mig :) Idag ska jag nog äta kötbullar med makaroner, Jag är ensam nu :( hehe men aja nu ska jag nog laga mat som sagt..
Kristian jag tycker att du uppdaterar lite också.. Du skriver ju aldrig så börja med det :O och sen så kan du ju komentera min ifall du ändå är inn varje timme :)



<3

()

Saker och ting blir inte riktigt som man har tänkt dig, allting kan ändras på en sukund.

Sitter hemma alledes själv, har gjort det sen typ 14.00. Pappa jobbar och Emma är i orsnäs hos Ida. Det är lite tråkigt just nu men jag har iallafall kollart på film :) Det blev "vi hade i alla fall tur med vädret igen" andra filmen, den var också rolig men inte lika som den första :) Sen så har jag lagat kycklingsallad och det var gott men nu sitter jag här och gör ingenting, har nyss kollat klart på desperate housewives, det var säsongsavslutning och såklart så slutade det mitt i en scen, men då längtar man lite tills det börjar igen :) Annars idag så har jag legat ute och solat lite, men sen blev det kallt och mulet så då gick jag in och fortsatte läsa New Moon :)

Imorgon ska jag på möte om sommarjobbet på Arenan i cafét, så vi får se vad dom har att säga :) Annars så tror jag att jag inte ska göra något speciellt, kanske cyckla in till stan? ja vem vet xD måste ju börja träna lite inför baddags :) Nu ska jag kolla på 2½ men så hejdå :*

:/ <3

Måndag och ingen skola!

Idag är det måndag och första dagen på det riktiga sommarlovet :) Det är riktigt skönt om man bortser från vädret då^^,
Idag så åkte jag och Emma till pappa och Kristian fortsatte hem till vansbro, men han kommer tillbaka på onsdag <33
Pappa jobbar eftermiddag så han kommer väl hem snart. Jag och Emma har iallafall roat oss själva idag, vi åkte ner på stan och köpte pyfyllning till min mobil sen när vi kom hem kom vi på att vi ville ha melon så jag sjussade Emma på cyckels upp till konsum men såklart fanns det ingen melon så vi kollade på vindruvor, haha det var så roligt för vi råka typ välta alla för de hade liksom staplat upp askarna på varandra, vi hade iallafall roligt :) Nu sitter vi här i lägenheten och har nyss ätit kyclking och ris och nu kollar vi på TV :) Cityakuten är slut nu och jag kom på att när alla serier har avslutning så slutar dem så himla mitti en händelse, det är så irriterande^^ Aja nu ska jag gå och kolla mer, hejdå :)

I love you <3
I miss you <3
Always together <3

Hihi

Idag så gick jag upp hur tidigt som helst fast jag hade sommarlov xD Emma hade nämligen sin skolavslutning idag, så nu har hon gått ut 9:an och blivit stor :) Tindra träffade en vän också, Idas lillebror :) De var så söta tillsammans haha. Efter att vi varit på skolan ett tag så åkte vi upp till stadsparken och åt glass, jag provade en sån där ny magnum för 22 kr! haha men mormor betalade ;) Men gud så god den var iallafall så värd pengarna :)

Jag har nyss kommit hem, Jag, Kristian och Emma åkte in till stan vid 17.00 tiden och gick på bio :) Det blev "baksmällan"Den var så bra! Så himla rolig så alla som inte har sett den och har kass humor, kolla på den xD ojoj va jag skratta :) Det var iallafall roligt och vi hade kul tillsammans :)

Vet ni vad som hände igår då, jag dingade 80 i WOW igår, WIHO! för er alla ointresserade så menas det att jag var duktig :D ihihihiihihihihihihi äntligen.

Aja nu ska jag inte skriva nå mer för jag har verkligen inget att skriva om, så hejdå i regnet :)

 

Skolavslutning / Emmas Bal

Nu har jag inte skrivit på ett tag och det har hänt ganska mycket :) Emma har haft sin bal och jag fick sommarlov idag! woho!
Idag vaknade jag och började fixa mig sen fick mamma, Tindra och Emma följa med in till stan på min skolavslutning. Den var ganska rolig, roliga filmsnuttar och musik, efteråt fick vi baguette och Cola :) Vi hade roligt men det känns lite tomt nu, liksom nu är det ju lov och vi kommer inte att träffas varje dag utan bara lite då och då xD men äh vi ska ju ha grillpartyn :D



Emma har hunnit ha sin Bal också :) vi var upp och kollade på henne innan de gick in, Hon blev riktigt fin :) Jag kommer ihåg när jag hade balen där för två år sen, saknar den tiden litegrann sådär :/ hehe men men :) Hoppas att hon hade det lika roligt som jag hade då :)


Ha det bra :)

hmhmhm

Kan inte sova. Kan inte tänka. Kan inte se.
Jag går och läser New Moon <3

Efter helgen

Ja nu är jag hemma igen. Helgen var riktigt kul faktiskt fast jag har blivit lite förkyld men det var de värt! hehe.
Fredagen var jag och Kristian på stan lite men det var inte så kul på detta falukalas så vi åkte hem och åt jordgubbar istället^^
På lördagen åkte jag och Kristian till Vansbro, det var nämligen crousing där! När vi väl kom dit så sminkade jag mig lite och Kristian duschade sen åt vi en jätte god Tacorulle! :) Efter det började kvällen, vi träffade mkt folk och hade väldigt roligt! Kristian frös lite där på slutet men måste bara påpeka att jag hade tänkt på det där med kallt, så jag hade nämligen på mig: Leggins, jeans 3 tröjor och jacka^^, Typ när klockan var 20.00 så var det motorsprängning också, har aldrig sett nå sådant så jag trodde liksom att man sprängde bilen men de va ju tråkigt, en tegelsten på gasen enda tills motorn skar, That´s it! haha inte så kul men nu har man sett det också :) Hände väldigt mycket denna kväll, vissa vaker förvånade mig men på ett bra sätt^^ Sen när vi skulle hem så fick vi lite motion för vi cyklade nämligen typ 4 km xD hehe.
Söndagen tog vi det bara lugnt :P hihi. Så denna helg har varit en av de roligaste på länge :)

Snart är det sommarlov också! Väldigt skönt faktiskt och senare har jag ju jobb på peace and love så det är också bra :) men nu ska jag ner på stan igen så hejdå :D <3

Fredag

Vaknade imorse av att det var jätte kallt i mitt rum! haha. Jag började sent så jag åkte med 10 över 10 bussen in till stan :) På morgonen klädde jag även på Tindra kläder, hon har nämligen lite nya kläder och vissa var väldigt söta :)
Idag tror jag att jag och Kristian ska ner på stan ett tag, om det inte regnar iallafall :) Det är ju endå Falukalaset :) Imorgon åker vi till Vansbro på Crusing :)
Aja vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte direkt någon lust så nu ska ni få en liten länk ni kan gå in på om ni vill :) hihi. Så ska jag fortsätta läsa New Moon ^^,
http://nti.gnulix.org/~mumb/sara/


Älskar Kristian <3

torsdag

Idag gick jag till skolan och hade fika stund på Engelskan. Sen var dagen slut och jag gick för att kolla ifall skrona fanns kvar och fick världens chock när dom inte stod där i min storlek längre! men som tur var så var typ alla med och Sandra hittade dom på golvet vid en spegel så dom fanns kvar! Jag köpte faktiskt dom :D hiihihi! Sen efter ett tag kom kristians mamma och då köpte hon ett par lacoste skor till han och ett par bad shorts så nu får han bada i år med ;)
Det var ju Crusing idag i falun men typ kanske var typ 5 bilar eller något, så dåligt väder så usch.. Jag gick till bibloteket och lånade New Moon på engelska också, så den har jag börjat läst lite. Jag tyckte det skulle vara lite kul att läsa dom på engelska också eftersom det är en engelsk historia så :)

Linnet är det jag fick av älskling <3
   

Onsdag

Idag har jag inte gjort nånting! Jag och Kristian följde med mamma och Tindra till vårdcentralen lite för Tindra skulle få spruta, sen åkte vi till skolan men när vi kom dit så var det ingen alls kvar så, så kul var det :) Vi åkte hem till Kristian och städade lite.
När vi kom ner på stan igen och skulle vänta på bussen så var det sån lång tid kvar så vi gick och kollade lite på skor. Kristian ska typ köpa ett par lacoste om han får för sin mamma ;D Jag hittade också ett par skor som jag verkligen vill ha, dom var så fina och jag älskar dom! åååååh! men har lite beslutsångest om jag verkligen ska köpa dom :/


Jag har bestämt mig, jag köper dom imorgon^^, jiipiiiie <3

Tisdag

Leding idag men, skönt jag och Kristian hade typ no sleep natt igår tills idag, vi gick och la oss ca 03.00 xD men va faktiskt inge trött idag :) Imorgon ska jag till skolan klockan 2 för en timmes lektion men det är ju inte så ansträngande så :) Idag så har jag grinat så mkt så att min kropp är alledes slut, jag tog nämligen andra livmoderhalscancer sprutan idag, den gjorde lika ont som första :/
Jag, Kristian och mamma har kollat på den där Benjamin Button filmen och den var riktigt bra fast lite sorlig :/ Men det var filmväder ute idag så då passade det bra att kolla på den idag :) ska kolla på Twilight lite senare^^ hehe. Kristian har köpt ett fint långt vitt linne till mig också, han är så söt Tack Bby <3

Nu ska jag kolla på desperate housewives så hejdå :)

Måndag igen

Nu är det måndag ingen och jag kan skriva, har inte skrivit något här i helgen för vi har nämligen flyttat med pappa och inte haft nå internet. men nu så :)
Helgen har varit rolig och tråkig på samma gång, det är ju inte så kul att flytta men det gick ganska bra ändå och det var mest pappa som fick städa men jag hjälpte till lite iallafall :) Jag har till och med hunnit packa upp allting i nya rummet, som var typ halva den storleken det var på mitt gamla men äh det gick och blev faktiskt ganska mysigt :) När jag inte har flyttat så har jag umgåts med Maya, Plinis, Millan och Vicis! Vi har faktiskt haft jätte roligt i solen :) Vi firade mig och Vicis eftersom vi hade fyllt år och de var as roligt, vi fick leta efter våra paket med typ ledtrådar xD Jag fick iallafall trosor, ett linne, en jätte fin eyeliner och 2 andra saker på makeup store, jag blev jätte nöjd och allting var så fint :) Vi gjorde marängswiss och gud så gott de var ;D
På lördagen så kollade vi på en film sen jag, Maya och Vicis gick i 6:an och vi var så fula men det var så kul! vilka minnen liksom xD Vi hade så kul på den tiden med :)

Idag är vi lediga för att vi har gjort färdigt dom kurser jag hade idag :) Det känns riktigt skönt att man nästan är klar med alting nu :) Snart är det sommarlov också! Det är så bra, och idag är det till och med 1 juni och då är det verkligen sommar :) Nej nu ska jag nog gå ut i solen ett tag innan jag ska in till stan! ha det bra :*



Såg nyss en trailer på new moon! OMG vad jag lääängtar! <33333 hehe,

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD
RSS 2.0