Lite julmys

Hade tråkigt nu när kristian spelade wow så jag gjorde om min blogg lite! väldigt enkelt men ah lite juligare iaf.. :) Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, för att jag ska nämligen upp imorgon och kolla på julkalendern :D Få se om den är nå bra eller inte :) Hihi.
Så godnatt på er! ♥

Sovdags

Har varit barnvakt åt Tindra idag med Emma och Louise :) Det var rättså lugnt faktiskt eftersom hon bara var vaken 2 timmar efter att mamma åkte ^^, Efter att hon somnat så åt vi och sen satte vi på filmen som vi hade hyrt :D Med allt gotti som mammsen köpt, as stora chipspåsar :O hehe.

Det blev först Public Enemies.
Jag trodde den skulle vara bättre än den var faktiskt, blev lite besviken på den.
Men ett plus var ju att Johnny Depp var med, mums säger jag bara ;)



Efter den blev det Step Up - the streets.
Den var faktiskt bra :) jag gillade den, eller jag brukar gilla alla såna där dans filmer så^^
Men ah hihi :)



Nu ska jag ta med molly och gå och lägga mig :) Ni får ha det så bra!
Godnatt :*

Fredag!

Äntligen är det fredag!
Denna vecka har varit värre än någon annan på länge faktiskt. Jag har känt mig så himla trött på skolan och alla saker vi har att göra.. Får rycka upp mig lite till nästa vecka och tänka påa att det snart är julov! Shit det är ju faktiskt första advent på söndag! äntligen haha, synd bara att det inte finns någon snö alls :(

Hade religion imorse, kristian och jag skulle redovisa vårat arbete, det gick väl sådär men hoppas de räcker för ett bra betyg, resten av dagen ska vi kolla på film :) King arthur tror jag de var^^,

Helgen kommer att bli lugn, jag och Emma ska vara barnvakt imorgon åt Tindra för mamma ska på julbord, tror jag ska be mammis att hyra en film :)
Kristian ska åka hem :( men de måste han för att öva inför skrivningen och uppkörningen :) <3

Nästa helg blir de New moon! igen jaaaaaa!!! hihii <3


Mums!

Tävling

Är med i ännu en tävling :)

I denna tävling kan man vinna en mineral fondation :)
Jag har alltid velat prova Bareminerals :D


Om ni också vill delta så är det bara att gå in på Millahs blogg :)
Önska mig lycka till :D

Tävling



Jag är med i Fokis nya tävling!
Man fick välja ut ett smycke på coco.se Jag valde ett jätte gulligt halsband.
Så jag hoppas jag vinner denna gång då :)


Detta valde jag :) hihi

Hihi

Jag och Kristian hade lite roligt med Tindra när vi bytte sängkläder^^

New Moon

Omg. Så himla bra. Alltså jag dog, grät, skrattade och dog igen! Den var minst lika bra som Twilight faktiskt. Jag säger bara en sak, EDWARD in my ♥ haha.
Eftersom jag har läst boken så visste jag vad som skulle hända, men det gjorde inte så mycket för jag tyckte de fick med alla bra och viktiga saker i filmen. Jag blev inte besviken.
Fick till och med hålla handen för munnen ett antal gånger för att inte skrika ;) hehe.

Helt chockad fortfarande, shit vilken bra film xD haha alltså jag vet, jag är töntig men det får man vara :D
Ilove it :* Nu längtar jag bara till nästa helg då jag får se den igen ;) Men denna gång med Emma, mormor och förhoppningsvis mamma :)

Nu ska jag ta lite juice och sedan ska jag sova, vi ska nämligen på dop imorgon!.
Godnatt alla och hoppas alla som var med hade en lika trevlig visning som jag ;D ♥







:*

Tävling

Jag är med och Tävlar på Fokis blogg igen :)
Denna gång kan man vinna en Iphone :D


Jag tyckte detta skal var finast :) Det hittade jag på mrgizmo.se
Hoppas jag vinner :D <3

Svin influensa vaccin

Ja nu har jag tagit det.
När jag kom hem sa mamma att jag skulle ta den klockan 5.. Jag fick iallafall bedövningsalva.
Det gick fort att ta den iallafall och jag förvandlades inte till ett svin xD haha. Men den gjorde lite ont men inte så mkt, jag var ju mest bedövad^^ Men nu är det iallafall gjort. Tindra och Emma fick också en så snart är hela familjen skyddad mot denna konstiga sjuka.

Skolan var tråkig. Men ah det är den väl alltid nu för tiden :( Tror att jag håller på att bli lite skoltrött^^ men sånt går oftast över :)

Igår var ingen bra dag. Och imorse var ingen bra dag, men ah Jag tror vi löste det ganska bra iallafall. gurkkastarn blev snällare <3

Nu ska jag äta lite, ha det så bra allihopa och jag hoppas de flesta tar vaccinet så ni slipper bli svin :*

Nu har jag provat

Nu har jag provat denna roliga träningssak. Den var lite läskig faktiskt! För det kändes typ som tusen nålar i musklerna, och dom liksom drog ihop sig as mkt! Det gjorde lite ont tyckte jag men det är nog någonting man vänjer sig vid om man använder den 10 min per dag som man typ skulle. Men jag tror faktiskt att den kommer fungera om man använder den regelbundet :) Men lite läskig var den så ni vet xD Det är ju ändå el som skjuts in i musklerna^^
Nu snart ska jag nog faktiskt gå och lägga mig, är lite trött nu xD
Så godnatt på er :*

Helg hos pappa är alltid lika kul

Igår så kollade vi på Idol och tvättade xD Men när vi stod och skulle laga mat så åkte pappa helt plötligt till Konsum för att ta ut ett paket som hade kommit. När han kom hem igen så såg jag och Emma att paketet var tjockt och stort :O Vi blev såklart lite nyfikna på vad de var^^, När pappa väl öppnade det så fick vi båda ett gott skratt! Pappa hade köpt ett sånt där träningsbälte som finns med på tvshoppen typ xD  så roligt! Jag har alltid undrat om såna fungerar och nu får jag äntligen svar på det iaf,vi får testa det idag och se xD




Idag har jag inte gjort så mkt, mest kollat på TV och bara tagit det lugnt. Jag är lite hungrig nu faktiskt så jag ska gå och kolla hur det blir med maten :) Sen ikväll så blir det film :D hihi.

Ha en fortsatt bra kväll :*

Fredag

Äntligen fredag! hihi. Sitter i skolan och ska snart ha min sisa lektion :) Mums för det. Ikväll ska jag ha fredagsmys hemma med film och godis :D Jag bara älskar att ta det lugnt nu efter denna veckas pluggande..
Jag och Kristian gick till Gina nyss, han köpte en jätte fin klänning åt mig <3 sötnosen! En riktigt partyklänning :) Men jag får bara ha den när han är med, det är nämligen lite mkt urringning tycker han ;D hihi. Tack älskade älskling :)

Nu är det bara 7 dagar kvar till New Moon också :O Shit va jag längtar <3 men ah ska inte tjata om de :D hihi. Jag fick nyss tillbaka min sak på historian också, Daniel tycker tydligen jag är bra på att skriva och uttrycka mig (: Det är väl bra det iaf :) Jag som kämpar xD
Nej men nu ska jag sluta tänka på skolan och de, det är ju helg!


Klänningen :)

Lektion nu, Bye bye ♥

Studentmössor!

Idag så har vi provat och beställt Studentmössor :D Det var så roligt, jag och de flesta tog lyxvarianten och nya för i år, Brilliant. Den är jätte fin :D men visst den hade en vääldigt onödig sak, den har en "sommarlukt" i sig. Den ska tydligen påminna oss om våran student senare i livet^^. Hela vårat paket gick på 889 kr :( Lite dyrt men ah då fick man med ett champanjeglas med inristat namn också :) Aja jag längtar tills den kommer hem :D så fin.
Efter skolan gick jag, Kristian, Sandra, Sofia, Madde och Jonten och fikade på Waynes, Så mysigt och gott :D hihi.

Nu sitter jag hemma hos Kristian och håller på med religonen. Det är så tråkigt men ah det ska vara inne på fredag så det är bäst jag gör färdigt det så jag slipper det någon gång.
Eftersom jag är hos Kristian idag och matteboken ligger hemma hos pappa så kan jag inte plugga på tills imorgon eller nått :( Jag som skulle kunna det vi häll på med tills imorgon. aja..

Nu ska jag ta och fortsätta skriva.. Ha en roligare kväll än mig^^,

Plugg

Nyss badat och nu ska jag skriva religon, kolla Tv och äta Ben and Jerrys. Mums på det <3

Älskar dig kristian <3

Tisdag

Idag hade jag utvecklingsamtal och mamma och Tindra kom :) Det var väl inget nytt som sas utan det vanliga liksom^^, haha. Tindra gillade Sandra iallafall :) Jag hade bara en lektion idag och den började halv 1 så det blev en skön sovmorgon :)
När jag kom hem igen så var det läxor som gällde.. Så tråkigt men ah måste ju göras, Så nu har jag gjort två av dem :D Jag har bara 4 kvar nu xD lol.

Jag har ont i magen :( Så nu ska jag kolla lite på TV och lägga mig under en filt.
Hejdå ♥

Bilder från i lördags



Nu ska jag fortsätta göra läxor -.-
hejdå ♥

Helgen

Nu är helgen slut igen *suck* men jag har haft vädligt roligt! Helgen har spenderats i Örebro hos världens bästa Maya :)
Jag, Plinis och Vicis åkte dit i fredags, på tåget skrev vi en massa roliga berättelser och var allmänt töniga^^ men ah, senare på kvällen så köpte vi pizza åt gänget som vi var hos Maya, hennes pojkvän och en vän var också med :) Men herregud va mätt man blev! Alla hade jätte ont i magen efter maten haha. Men ändå så gick vi och köpte godis på Statoil xD Är det helg så är det liksom^^
Resten av kvällen spenderades med roliga charader^^

På lördagen gick vi på stan, det var inte så kul, eller ja kul var det ju men det är inte så kul att hitta så mkt snyggt och sen inte ha råd att köpa det :( men ah får spara en massa pengar och åka dit igen bara :) Köpte iallafall smycken och leggings till kvällen :)
Efter stan så åkte vi hem till Maya igen och åt Tacos, gott gott men sen blev det liiite stressigt! (Vi har en tendens att alltid ha det stressigt, haha) Men vi hann fixa oss och sedan bar det av hem till Tesse på förfest :) Där dansades Dansmatta och pratades :) Efter det gick vi in till centrum och kom in på "Stället" haha. (Ja det är ett krognamn xD Så konstigt) Vi hade iallafall roligt även fast de var typ Zoo tema och jätte konstig musik men ah haha man dansade iallafall :) Kom hem igen vid 03.00 och var helt slut.

Helgen blev lyckad även om det kanske inte var så man tänkt sig men jag hade kul och Tack för boende och en bra helg Maya <3

På söndagkväll så var jag hos Kristian <3 Vi köpte lite gott och åt chokladpudding. Sen hyrde vi "Taken" eftersom alla som sett den tyckte den var bra så då ville vi ju också se den :D Och den var faktiskt det, väldigt bra. Och sååååå Spännande! Ja jag tycker alla borde se den :D




Nu sitter jag i skolan. Håller på med min logga men det går inte så bra, allas är så fina och min är så B.. haha men ah jaja. Nu ska jag väl fortsätta antar jag så hejdå på er :* ♥

Snart åker jag

Nu snart åker jag. Snart bär det av till Örebro :D Roligt roligt.
Sitter i skolan och väntar på att klockan blir typ kvart över 1 då jag ska gå till tåget :) Det blir jag, Vicis och Plinis som åker, synd att Millan inte kunde följa med <3 men det blir fler gånger.
Kristian ska åka med tåget till blge :) Jag fick en chokladkaka av honom idag så jag har nått att göra på tåget xD haha.
Nu ska jag börja gå nu, så hejdå på er :*
Ha en trevlig helg ♥

Loverboi

Ledig

Idag var jag ledig :) hihi. Det var riktigt skönt men jag var upp ganska tidigt ändå för jag hade en tid hos Millan klockan 09.30 för färgning av håret :) Det blev vädligt rött men jag blev nöjd, det ser fint ut :) Och hittills har jag bara fått bra komentarer för utom Emma då som tyckte de va fult :(
Men ah jag är iaf nöjd :) Tack Millan <3

Vid 14.00 träffade jag Vicis och Plinis på stan, vi köpte present till Maya och gick hem till Plinis och kollade tågtider, så imorgon åker vi 13.24! Wiiie snart kommer vi Mayis :)
På lördag ska vi ut på krogen! Det ska nog bli kul :D

Pappa skjussade nyss ner mig och Kristian på stan för att hämta ut alla New Moon biljetter xD 14 st.. Men ah det ska bli riktigt kul och jag längtar verkligen! Hihi.

Nu ska jag fortsätta jobba lite på min logga på grafen och se om det går att göra nått lite snyggare.. Just nu så står det helt stilla.. Aja har ju iallafall till på onsdag på mig! hehe.



En bild på håret, men det ser ju såklart mycket bättre ut på riktigt.

Hejdå ♥

OMG OMG OMG OMG!

Jag har nyss bokat biljetter till New Moon! Gaaaaaaaah!! Jag längtar ihjäl mig nu! Vill se nununununu!
14 Biljetter xD haha men det ska bli roligt :)
Alltså shit, NEW MOON :D
20 November in my <3
OMG jag dör!




Nam nam <3

Skola

Nu har skolan börjat igen, kom nyss hit och vi sitter och pratar om hur vi har haft de på APUn.. Så tråkigt samtalsämne men aja xD

Jag vaknade 05.00 imorse och var hur pigg som helst så då gick jag upp och duschade, det gjorde ju så jag var klar så mycket tidigare än vanligt så jag hann mysa lite med Tindra också :)
Jag upptäckte nyss att jag var nog inte så pigg som jag trodde, jag låste upp skåpet och stoppade nyckeln i fickan, stoppade in alla saker i skåpen plus tröjan med nyckeln i och stängde! OMG liksom.. Haha.
Så nyss var jag upp till rektorn och hämta den stoooooora tången och knippsade sönder mitt lås :( snyft. Men Nu kan jag iallafall äta eftersom matkortet var i jackan i skåpet^^ haha.

Jag fick nyss panik! jag vet inte alls vad jag ska köpa till Maya, som vi ska åka till i helgen :). Det är så vårt att hitta på nått :( Men det löser sig nog, jag ska prata lite med de andra brudarna :)

Nu ska jag Snart gå och äta.
Hejdå :*

Hihi

Jag var med och tävlade om en poster på Robert Pattinson på The Twilight series blogg tidigare i veckan, och vet ni, JAG vann den :D:D:D så nu bara jag fått hem den så ska snyggingen upp på väggen!!

Jag är glad :) Det är den första tävling jag vinner och då har jag med verkat i måååånga, glad alltså. Då har man tur ibland då :D jippiiie :)
RSS 2.0