Ledig!

Eller ja inte ledig men idag var det bara hemmauppgifter så :) Kom nyss hem igen, jag var med pappa till Stina och fikade lite, farmor och farfar var också där :) Nu sitter jag här och ver egentligen inte vad jag ska göra, jag borde fota den där uppgiften men jag fattar ju inte inställningarna! så sjukt svårt och jobbigt.. Nej detta är då inte min grej :P
Men jag ska göra ett försök till iallafall få se hur det blir, alla bilder blir typ orangea :S hehe.

Nej men nu tycker jag att alla går ut i det fina vädret också! :)

:*


Haha hittade en jätte gammal bild!

Min födelsedag

Igår fyllde jag år då :) Det var en bra dag med fikande och god mat! Mormor och morfar kom upp och firade mig också så fick jag Vampire diaries boken och lite pengar :) Fick också ett påfyllningskort till mobilen av Lars-åke men det funkar inte :/ uhu.
Eftersom jag fick lite pengar så bestämde jag mig för att gå ut på kvällen så jag åkte hem till Millan och fixade lite innan vi åkte hem till Plinis och Mats :) Efter att ha varit där ett tag så gick vi till Etage och då spårade allt ur lite xD Jag, Millan och Jonna gick in på etage medans Plinis och resten av gänget gick till Pitchers^^ haha. Men väl inne på etage hade jag roligt, dock lite dyrt inträde men det fick väl vara så (: Pumpbolaget spelade och kan ju säga att det var verkligen inget speciellt xD haha! Alla var iallafall snälla och Millan sa till alla att jag fyllde år så blev bjuden på en massa shots xD snällt :) haha.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har skrivit ARL saken och sedan så har jag bara läst lite :) Har upptäckt att dom har gjort serien lite konstig mot boken faktiskt (alltså Vampire diaries) i boken är Elena blond och värsta bitchen som folk följer efter! Det är hon ju inte i serien, och Bonnie är rödhårig! haha. Men aja så kan det vara, gillar serien ändå :)



Nu ska jag fortsätta läsa tror jag för körslaget är ju verkligen inte bra^^


:*

OMG!

ny Eclipse trailer



Jag dör lite

19 år!

Idag så fyller jag 19 år! haha känner mig lite gammal ;)




En dag kvar

Imorgon fyller jag 19 år då :) Och eftersom jag är hos mamma då så fick jag min present av pappa idag :) Jag fick det jag önskade mig, nämligen högtalare till datorn! :D Så nu kan jag ha mitt egna lilla party i mitt rum :) väldigt bra och fina! Tack pappa <3


Såna här fick jag! Logitech speaker system Z323

Dagens!

Dagens väder: mulet och trååååååkigt.
Dagens humör: jadu
Dagens händelse:
snart wow <3
Dagens planer: skola, hem, kanske ut
Dagens mat: kyckling från sushi
Dagens kläder: leggings, linne och överdragströja
Dagens smink: de vanliga
Dagens frisyr: två toffsar
Dagens bästa: ingenting
Dagens sämsta: allting
Dagens låt: Edward Maya- stereo love

.

31 mars blev den värsta dagen i mitt liv
och sedan dess går det bara utför.
Förlåt.

Ledig dag!

Idag så var jag ledig :) Det var så skönt att kunna sova länge och sedan få se våra bästa år! haha! Så det är väl det jag har gjort idag :) Kristian var hit och hämtade sin cykel också :/
Just ja! jag har ringt kopparstaden också och klagat haha. Var ju på den där brandsaken igår och då sa dom att det fanns en lag om att det skulle finnas en brandsläckare på minst varannan vånging i ett trapphus och vi hade ingen! Så jag ringde och sa det till dom men då sa dom att dom höll på att införskaffa sådana nu som de skulle sätta upp så snart är det lugnt :) hehe.


Jag kommer aldrig fixa detta.
Kommer jag någonsin kunna se
de ljusa igen

Bilder från igår!

Matilda hade lagt upp bilder nu så jag snodde dom :O ehe!


Rappen och Jonten var där en hel timme innan ;) hehe




Sen blev det fika!




Sen fika hos Matilda ;)





En rolig Dag vare iallafall med underbara människor :D



Släcka bränder

Idag har vi varit i borlänge med klassen på brandsak!
Det var lite teori men faktiskt var intressant sen så var det en massa praktiskt också.
Vi fick bland annat kolla på olika explosioner (hårspray och gasol), släcka bränder med brandsläckare, "rädda" två lådsas människor som brann och det var svårt! haha alla fick typ panik! hehe. Sen fick vi även krypa igenom ett rökfyllt rum!
Efter det så åkte vi hem till Matilda som hade bakat en jättegod kladdkaka med polkachoklad i! mums!

Det har varit en lång med händelserik dag och jag har lärt mig ett och annat :) Tex att jag inte kan bo själv xD haha! nej men jag kan lite mer om bränder nu och hur läskiga och farliga vissa saker är och det är ju bra att veta! Så nu när jag flyttar sen så ska jag ha brandsläckare och 2 brandvarnare! :)

Vi tog några kort också men dom har Matilda så dom kommer upp någon annan dag men kan ju säga att vi hade riktigt snygga röda overaller på oss ;D hehe!

Söndag

Nu är det söndag igen men det gör inte så mycket för jag måste ändå plugga så mycket och det vill jag inte göra på helgerna så^^
igår var det lördag och Tobbe kom hit :) Nina skulle på klassträff så vi roade oss tills han skulle hämta henne. Vi bowlade med Tobbes vän i blge sen så åkte vi till falun vid 21.00 och från dess åkte vi bil till halv 2!!! hehe men roligt var det iallafall :) Vi åkte upp och köpte fika på maxi och satt och fikade, vi stod mest på åhlens parkeringen med alla andra som är ute och åker, det är faktiskt väldigt många. Alla bilar jämförde sitt ljud i bilen och en massa xD hehe men det var också kul, haha att se hur alla betedde sig och det var en bil som typ körde nästan in i alla för att skryta med sin bil xD hihi.
Slutsats: Kvällen var lyckad.

Nu sitter jag i sängen hos pappa och väntar på att jag ska få åka hem till mamma och börja packa lite. ska ju hit imorgon igen men måste ha med mig alla saker xD hihi. Sen så fyller jag ju år nästa fredag :D mihi.
Nej nu ska jag gå upp och äta lite frukost tror jag :) Hejdå på er! :*

Mat mat mat!

Sitter här och är jätte hungrig! Men snart så kommer maten! Tommy har nämligen åkt in till stan för att köpa Thai mat :D mums så gott! Så det ska vi äta samt kolla på Imagine That. Fredagsmys på hög nivå :)

Fredag

Nu är det äntligen fredag! Den här veckan har gått väldigt fort tycker jag men det var väl bra det iaf :)
Imorse så var lektionen inställd för att vi skulle på typ ett möte med information om studenten! Det var väldigt roligt att få reda på lite mer och jag vill ha juni nu! hihi. Jag trodde aldrig att dagen då man skulle börja planera för studenten skulle komma men nu är den här och jösses va fort det går det är just nu 57 dagar kvar. Oj oj oj. Det kommer bli roligt men jag kommer grina ihjäl! Det kommer vara hemskt :( men men det blri nog bra!

Just nu sitter jag inne men har nyss varit ute och hjälp mamma att städa husvagnen inne, usch va äckligt det är att städa någons annans lort! men snart är den ren och då är det ju mycket bättre :) Så nu ska jag gå ut igen tror jag, det blåser så mkt :P Men Tråkigt att bara sitta här så :)

Ha en bra dag! :*


Bjuder på en gammal bild på mig och Emma :)

skola

Sitter i skolan just nu och har mediekomunikation. Vi håller fortfarande på att "leka" på lektionerna och det är väldigt roligt :) ihih. Efter detta så blir det mindre roligt, då blir det nämligen matte :/ Så jobbigt. men aja måste kämpa mig igenom den med.
Jag hade somvmorgon idag me eftersom det bara går 2 bussar in till stan så fick jag sitta själv i 2 timmar men det gick väl haha! Jag har faktiskt inte så mkt att skriva men kan ju berätta att jag gick med i bloggtrafik.se idag och det verkar faktiskt funka^^ hehe så välkomna alla nya :P
Klicka på länken och bli medlem du med :)


Söt Tindra!

!

<3

Solsken!

Sitter i skolan nu och väntar på att historian ska börja så att jag får sluta snart^^ hehe. Vi var nyss ute i solen och satt lite! så skönt att det är vår nu och då kommer sommaren snart! längtar.
Mamma och Tommy åkte till Arvika idag för att köpa en husvagn så jag skulle få mat hos mormor och morfar senare idag och så, så det blir väl bra :) Sen ska jag nog börja skriva lite på min projektrapport. Om jag orkar men jag borde faktiskt det uhu :(
Nu ska jag mata mina katter på Facebook!


<3

helgen

Nu är det måndag igen och skolan har börjat. Jag har haft ett riktigt skit lov faktiskt men det har ju ändå varit skönt att vara ledig.
Nu i helgen så har jag beställt min studentklänning och ansökt till högskola. Sen har jag även provat min balklänning! den var fin :) Mamma sa åt mig att prova den jag hade på mig på 9ans bal också, och då fick vi oss ett gott skratt! Visst den gick igen men det var något som hade blivit större, nämligen brösten! HAHA dom fick inte ens plats i klänningen... Så den blir inte ett alternativ :P hehe.

Just nu sitter jag i skolan och har genomgång på lite bilder vi tyckte var tilltalande för oss själva, ganska trist faktiskt och det tar verkligen lång tid^^ Men förhoppningsvis slutar vi efter! iih hoppas hoppas.


Jag är krossad
Jag är ett vrak
Jag försöker
men förgäves.
Jag har känslor
Jag älskar
Jag kommer alltid att älska.

.

I cant remember the last time I smiled and really meant it

Gratis skor

Jag blev medlem på gratisskor.se
Man samlar poäng så att man tillslut får presentkort på skobutiker :D
Vill ni också få den chansen, klicka då här!

fuck it

Gårdagen

Gårdagen var bra och rolig :) Det blev etage på kvällen! haha.
Jag satt hemma hos pappa och fixade mig lite innan Johanna och hennes bror kom och hämtade mig :) Då bar det av hem till henne så hon också kunde fixa sig och sen gick vi ner på stan :) Det var ju bara nerför så det gick ju bra! haha hurtiga brudarna^^, Iallafall så gick vi in på etage och träffade en massa folk! Det var roligt att träffa så många från gamla skolan tycker jag!
Träffade även Sofia som var där med sin dansgrupp! hihihi så vi dansade väl på högtalarna va jag kommer ihåg xD ehehe det börjar nästan bli en tradition :P
När klockan blev 02.00 så gick jag och Johanna runt på stan lite innan hennes bror kom och var så snäll och skjussade hem mig! Så vid 03.00 kom jag hem och fick lägga mig i min sköna säng. Men kvällen var rolig och väldigt trevlig! hihi.

Nu sitter jag hemma hos mamma igen, lite död men helt okej :) Mamma är inte hemma än men hon kommer väl snart så nu ska jag leka lite med Tindra tror jag.
Tjabba!

Jag saknar dig enormt mkt

.

Livet är slut, vill inte leva så här.
Du var mitt allt, du va hela min värld.

Muffins

Nu på kvällen bakade vi muffins i mammas fina muffinsformar :)
Det blev apelsin/choklad smak :)


Mumsi!

6 april

Vaknade ganska sent idag och nu är mormor och morfar här :) Efter att dom har åkt så tänker jag fortsätta min dag i sängen och kolla på Twilight och New Moon. Dagarna går så sakta men dom går, helt plötligt är det en ny dag att kämpa mig igenom. Jag känner mig så hjälplös men ah det går.
Jag pratade med dig nyss och just för ett tag där så kände jag mig hel. Det kändes bra för en sekund. Jag vill ha den sekunden igen.
Jag saknar dig.

Idag ska jag skriva klart historian! haha. Måste bli av med den nu så jag slipper jobba med den sen.. Så idag ska jag försöka göra lite nytta också.

Jag vill inget annat än att allting ska vara bra.
Med allting.
<3


Vaknade nu



Hade en lång sovmorgon idag :) Fast jag vaknade första gången vid typ 10.00 men orkade verkligen inte gå upp så jag somnade om xD haha! Idag borde jag göra lite historia men alla vet ju ändå att det kommer inte bli så, så jag tror jag ska ta mig lite frukost och kolla på en film istället :) Låter mkt bättre.

Jag saknar mina vänner, jag saknar när dom finns för mig.
Jag kan inte sova
Jag kan inte äta
Jag kan inte tänka
Jag är en levande zombie.

Nej nu ska jag kolla på film!


.

Jag försöker
Jag vill visa
Jag vill kämpa
För någon jag verkligen älskar

Student kickoff!

Ja nu så! Nu ska jag berätta om min torsdagskväll på Etage :)
Det var ju som sagt student kickoff så det var bara studenter där och det var grymt kul! haha. Innan vi gick dit så var vi hos Sandra och fixade oss, sen kom Rappen och Marcus och ett par till dit och så :) Vid typ 23.00 kom Nilkas som hade setat på ett tåg halva dagen! När han väl kommit stack vi till Etage! Och där hade vi roligt, vi dansade på scenen och på högtalarna xD haha och hade allmänt kul men en massa vänner plus att man kände typ alla där :) Sen på natten så kom min Kusin Tobbe och hämtade och skjussade hem mig :) <3
Hhihi!
Nu sitter jag och kollar på film med pappa och Emma, så ska väl fortsätta med det! Ha det bra!

Jag älskar dig och kommer
alltid att göra! Jag hoppas
på det bästa min bäbis <3

...

Orkar inte skriva just nu, så ni vet varför det inte blir nå uppdateringar
RSS 2.0