Vampyrer

Alltså jag tror att vampyrer finns på riktigt. haha. Eller kanske inte idag men det har då funnits förr i tiden (tror jag!) Jag menar, vart får de allting ifrån annars? att dom dricker blod, vissa sover i kistor och är elaka, de flesta är heta, lever för alltid (om de inte blir dödade) och bla bla.
Någonstans måste de ju ha fått all den information ifrån någonstans.
Dracula har ju funnits. Men alla historier om honom är nog inte sanna och de flesta är nog väldigt överdrivande för att folket var rädda för honom och hittade på en massa men ändå, grejen är ju att han har funnits.
Så min slutsats är att jag tror på vampyrer. Vem vet, de kanske fortfarande finns där ute. Det är det faktiskt ingen som vet. Men jag tror att om de inte finns nu så har dom funnits förr.



Lång helg

Idag har jag hjälp mamma att baka semlor :D hihi så dom ska vi äta snart, så fort tindra sover. Kristian var kvar över helgen också så vi har passat på att filma Tindra lite till vårat projekt som går sådär just nu. Men det blir väl bra I guess. Och på måndag har vi studiedag! hihi!

Just nu är jag bara trött på att alla ska vara så egoistiska och elaka. Vad är det för fel på folk? gillar dom att såra sina vänner och helt och hållet dissa. Hm nej I dont like it. Men istället för att sitta här och klaga så ska jag krypa upp i Kristians famn och lägga mig istället.
Så med andra ord har jag inget mer att tillägga.
Hejdå

Mys fredag

Sitter hemma och väntar på maten nu, är så hungrig ^^ hhihi. Ikväll blir det att bara ta det lugnt och hålla mamma sällskap med lets dance och såklart godis som vi fick av mormor och morfar :)
Jag och kristian åkte med dom hem, för när jag hade köpt ett par nya skor så sprang vi på morfar på stan :)
Skorna är mega fina :D svarta stövlar med guldnitar typ, det kommer nog en bild senare när jag orkar ta en xD hihi.

Nej nu ska jag ta och förflytta mig till soffan, ni alla får ha en fortsatt trevlig kväll :D det ska då jag ha :) <3

Love u K <3

Usch, fy och blä

Jag gick till skolan idag klockan 13.00 för att ha en redovisning på 10 min.. Sen ska satt jag och väntade på matte lektionen som skulle börja 2 timmar senare, när den väl skulle börja så var läraren inte där.. Så där har jag liksom setat helt i onödan.. Det är så trist att nästa alla dagar är så nu för tiden^^ men äh håll ut några månader till bara :D sen är det fäääääärdigt och roligt med Studenten!! :D:D Den är den 11 Juni Nina och gänget, så ni vet.

Nu ska jag drick lite mer Krusbrus! eller kanske blå dåre :D haha tänker på sofia när vi har en sån läsk hemma^^,  Jag ska iallafall göra pappa sällskap att kolla på Robinsson. Så ha en fortsatt trevlig kväll!

Just ja!
Jag och kristian har varit tillsammans i 1 år och 10 månader idag <3
Puss på dig älskling <3

Luftslottet som sprängdes



Kom nyss hem från Bion, det blev Luftslottet som sprängdes :)
Den var riktigt bra faktiskt, jag har ju inte gillat dom andra filmerna så mkt men denna var liksom bra på nått sätt. Det var dessutom kul att få ett slut på hela filmen liksom^^ de andra filmerna har liksom slutat mitt i känns det som, så den var verkligen värd att kolla på om man sett de andra två eller gillar dom här filmerna :) Min slutsats efter att ha sett den är att Lisbeth är cool! och att filmerna faktiskt är bra, jag behövde bara kolla på dem 2 gånger för att komma på det :) (luftslottet som sprängdes har jag ju såklart bara sett 1 gång)

Det var nämligen såhär att Kristians mamma och pappa kom hit idag för att de ville se på Bio så innan vi gick på den så åt vi på Tzatziki! och mums så gott det var, de har verkligen den godaste Tzatzikin i stan! hihi.

Efter bion skjussade de hem mig till pappa så nu ska jag väl sova, har ju faktiskt skola imorgon, även fast jag börjar 13.00 ;) haha men ät trött så jag ska sova nu :)
Godnatt på er alla :*

JAAAAA!

Nu fungerar min dator igen :D hihi och Allt är kvar!
Det var tydligen ett ramminne som hade gått sönder haha^^
Men jaa nu är den vid liv igen :) hihi Min lilla Jalle Kiriyama <3

Tisdag

Vaknade upp idag och kände mig illamående så jag stannade hemma från skolan. Så jag ska gå till Patrik imorgon med datorn och se vad han säger, tills dess lånar jag Kristians dator lite^^ Men jag har faktiskt inte ätit frukost än, så undra om jag ska göra det^^ haha. kunde inte göra det tidigare eftersom jag mådde illa men nu kanske, är faktiskt hungrig :)
Jag trodde först att jag hade blivit smittad av vintersjukan, men jag hade tur! Igår i skolan så mådde alla verkligen illa och så så jag blev lite rädd^^ haha.

R.i.p Mina bilder i min söta dator :(

Hejdå :*

CPCPCPCPCPCPCPCPCPCPCPCP

Alltså herregud! Jag och Kristian satt vid våra datorer och bara satt.. och helt plötsligt så lägger min dator av! Så jag startar om den och får bara upp Bluescreen.. Om och om igen.. Kommer inte in i datorn nå mera... Orka!
Hoppas Verkligen att Datorsnillet på skolan kan rädda sakerna i datorn åt mig! Behöver mina bilder och arbeten :(
huhu så sorgligt...
Nej fy fan för datorer..

Tack för mig -.-

The Twilight saga

Igår när jag gick och la mig så kom jag på hur beronde jag är av Twilight. Herregud alltså, jag trodde inte det var möjligt att kunna bli det så mkt^^ men jag förstår hur Sandra och Sofia känner för sina asiater^^,
Jag håller på att läsa Eclipse igen nu, det är tredje gången^^ Har ritat ett streck i varje bok för varje gång jag läst dom och har läst alla minst 3 ggr^^ haha, plus att jag läser ca 7 Twilight bloggar och en Fanfic historia^^
Alltså jag säger bara EDWARD! Omg. Han är så ja så.. haha går inte att beskriva^^ men aja.

Kristian tycker jag är töntig som tycker som jag gör :( hm. Men jag hoppas han älskar mig fast jag är galen i Twilight^^ För jag älskar honom, Kristian alltså ;) <3

Nu ska jag fortsätta med min lektion som slutar om 6 min.
Have Fun :*

Ännu en rolig helg

Nu är det söndag igen och jag gick typ nyss upp^^ Låg i sängen tills klockan var 18.30. Jag har haft en väldigt rolig och trvlig helg tillsammans med Kristian och vänner :D
På Fredagen var vi hos Bea och senare till Etage, det blev lite mkt dricka åt vissa så dom gick hem, men annars hade jag en toppen kväll, riktigt kul var det :) Det måste vi göra om snart igen tjejer och killar :)
På natten åkte vi hem till Kristian och sov, och morgonen därpå ville Sofia och dom ha Kristians makaroner så vi åkte till Sandra och lagade mat^^
Senare på lördagen skulle vi vara chafför till pappa så vi tog bilen till Viktor på Pizzakväll! Vi gjorde sådana pizzor i vedeldad ugn, och det var så Gott! Oh my <3 Vid 20.00 tiden ville pappa ha skjuss så vi åkte till falun och hämtade honom, sen åkte vi tillbaka till Viktor igen :)
när klocka nvar 00.00 så åkte vi hemåt och skulle även plocka upp pappa på vägen (trodde vi) men vi blev kvar på Lenas 50 års fest ett tag och sen fick vi inte åka därifrån^^ Så där blev vi kvar. Men när klockan var 04.45 så åkte vi men skulle ta "genvägen" över grycksbo med någon som bodde där, så vi kom hem 05.40.
Så med andra ord blev det en väldigt lång lördag! men det var aldrig tråkigt iallafall, vi hade roligt :)

Nu sitter jag i soffan hemma hos mamma och kollar på kalenderflickorna på TVn. Så jag hoppas ni alla har haft en bra helg :)
Hejdå :*


Mumsi!

VET NI :O:O:O:O:O:O:O
När dom hade den här galan för Haiti, så kunde man ringa in och prata/skänka pengar till offren där.
Och gissa vem man ringde til -.- ROBERT PATTINSON!!!!!!!!!!!!!!
blev faktiskt lite ledsen i ögat där. bara för att det var endast i USA :(

I LIKE :*

Haha jag hade tråkigt så jag gjorde en ny enkel design, and I like it!
ahaha mums mums mums :D:D (ja, jag är besatt, men gillart!)

Snart helg!

Nu är det snart helg igen! och den kommer bli riktigt rolig :D Den kommer börja med Etage på fredagen och sedan pizzakväll hos Viktor :D hihi. Jag och Kristian ska också vara shafför till pappa på lördagen, men det ska nog gå bra (:

Hemma hos mamma så har vi tränat Zumba hela veckan^^ det är verkligen drygt, så snart är vi slimma och snygga ;D haha. Fast nu blir det ju helg så såklart blir det en paus på träningen ;)

Jag har fått ett nytt batteri till min dator också, helt gratis! hihi. Innan med det gamla så räckte det bara i 2 min men nu är det bättre :)

Nu ska jag ha lektiin så hejdå! :*

Zumba Fitness

Jag, Emma och Mamma tränade nyss... Med Dans! haha, Vi hade nämligen fått hem Zumba Fitness idag och jag kan säga er att det var riktigt jobbigt! Visst jag kan det inte än, stegen var så svåra och så många xD  men tänk om några veckor!
Detta blir nog bra det :D


Ser det inte roligt ut xD hahah.

Nu ska jag ta det lugnt efter våran träningsstund^^ hihi.
Godnatt på er :*

OMG!

HAHAHAHAHA!!



Seriöst jag dog xD haha (jag vet, dålig humor^^)

WIHO

Idag hade vi tävling på grafen! Den handlade om Trycknings saker, och gissa vad?!
Våran grupp vann :D:D:D:D Vi vann en massa godis! hihi gott gotti gott gott :D
Ja det var väl som jag och Sofia sa då, vi är bäst ;D

Haha!

Sitter hemma hos Kristian, ensam. Han och André är på bio.
Sitter och kollar på Biggest loser och kommer på mig själv att gråta! haha! Men det var så sorligt, Det var en av männen som förklarade till sin exfru att han fortfarande älskade henne och en massa! Det var så synd om han :( huhu. Men ah lite roligt var det att komma på sig själv^^ hihi.

Nu ska jag plugga på trycksaken som vi ska ha tävling i imorgon!
Hejdå :*

Gamla designen

Eftersom det nu är 2010 och inte längre julstämning och så, så bytte jag tillbaka till min gamla design tills jag har orkat gjort en ny^^, hihi.

Fredag

Idag vaknade jag 14.00 och det var så skönt! Synd nog så börjar skolan snart igen :/ Visst det ska bli jätte kul att träffa alla vänner igen! men jag känner ett stoooooooort nej! till matten :/ men aja får väl se hur jag klarar den.. Just nu tänker jag inte tänka på den så!
När jag vaknade idag så la jag mig i soffan och kollade på New Moon! så bra, mums på min älsklings Edward säger jag bara! hihi. Har lagt in den på min dator nu, så nu kan jag kolla på den när jag vill :) hihi. Längtar dock tills jag har den på skiva med riktig kvalite.
Senare ikväll kommer Kristian också! hihihihi <3
Nu ska jag göra nått annat! hejdå :*

Pfh!

Åkte hem till pappa idag igen, vi är hundvakt till Ludde. När vi åkte bussen till pappa så berättade Emma att dom skulle höja alla buss priser igen så jag frågade ifall de hade en prislista och såklart hade dom det. Kollade igenom den lite snabbt och dom ska höja en vanlig biljett till 17 kr!! och 22 för en hel.. Och ett upp till 20 kort kommer att kosta 290 kr/ månad. Herregud va dyrt.. Jag fattar liksom inte, varför höja alla priser när de vill att fler ska åka buss istället för bil? sjukt är det iallafall.

Har nyss lagat och ätit mat, det blev chicken nuggets, ris och curry sås. Men nu vill Ludde ut igen, haha så det ska han väl få då, men då får Emma eller Kristian diska ;D hihi.

Hejdå på er :*

Nyårsafton!

Ja nu är det ett nytt år då, 2010. Detta år kommer bli perfekt! mkt nöjde och roliga stunder väntar :)
Igår var det Nyårsafton och den firades med middag hemma hos Bea, det var väldigt trevligt. Det var jag, Kristian, Bea och Madde :) Vi åt en jätte god vegitarisk lasange och smällde såklart champanje :D hihi.
Senare på kvällen kom det fler folk till Bea och hade lite skoj innan vi gick vidare till Etage! Det var väldigt mycket folk där som man kände så det var roligt :) Dansade och hade trevligt hela natten lång! Vid 12 slaget så stod vi ute på terassen och kollade på hela faluns fyrverkerier :) Mysigt var det.
02.15 tog vi bussen hem till pappa och sov mest hela dagen^^ Hoppas ni alla hade en lika bra nyår som mig :)
Nu är vi hos Kristian och ska snart se på film, City of ember :).
Hare bäst :*



Just det, angående mina skor så blev det liiiiiiiite kallt för mina små tår som fick en massa snö på sig men annars gick det bra :D Bytte ju till en större storlek men dom var ju på tok för stora så jag stoppade bomull vid sidan om tårna och lite i hälen så då satt dem kvar ;) hehe.

Bye bye :)
RSS 2.0