Rösta!

Rösta på min bikini Snälla :D


Klicka här för att rösta :)

Rösta!



http://hundratusen.nu/#/mix/O79O

Färdig

Jag är färdig med detta nu.

Studentklänning

Jag hade hittat en jättefin studentklänning förra veckan men den kostade ca 1300 kr! så jag köpte inte den :( uhu men den var verkligen fin. Men jag har faktiskt hittat en annan också! men dock är jag 8 cm för tjock! men håller på att träna ihäl mig nu så att jag ska kunna ha den om lite mer än 2 månader ;D hihi!
Jag laddar upp en bild på den så att ni tjejer ser vilken det är! Så nu är den paxad! hihi :)



/Bye :*

söndag igen

Den här helgen har varit rolig :) På fredagen tog jag det bara lugnt men igår var jag med mina sötnosar Vicis och Plinis :) Vi fick låna Vicis mammas bil så Plinis körde runt på oss hela kvällen typ! Vi åkte till borlänge, vika, torsång, kniva och en massa, men kul hade vi (även fast det inte fanns någon radio så vi fick sjunga själv ;)
Efter typ 3 timmar blev Plinis trött på att köra bil så vi hoppade in i Mats Jeep och fortsatte att åka lite där haha.
Det slutade med att jag sov hos pappa :)
Nu sitter jag och väntar på bussen hem till mamma sen ikväll åker jag väl hem till Kristian som kom tillbaka från Österrike igår :)
Hoppas ni har haft det lika roligt som jag :D
hejdå :*


What is wrong with me?

Studentmössa!

Idag när jag kom till skolan så hade äntligen våra studentmössor kommit! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih! Så jag hämtade ut den och mitt fina champanjeglas <3
Sen fortsatte bara dagen att vara bra, fick G på matteprovet! haha Jag som hade ställt in mig på ig men så klarade jag det! super duper mega bra. Efter matten slutade jag ska nu sitter jag hemma och är förkyld, men hoppas det är bättre tills imorgon :)
Hare bäst! :*


Klicka på mina fina bilder :D <3

LAN

Nu har jag vaknat igen. helt slut och dessutom blivit förkyld^^ men jag klagar inte :)
Igår då, tills idag var det LAN på skolan som jag var med på, Men när klockan var typ 04.00 var jag si himla trött så jag somnade på stolarna och vaknade av att det var så kallt, då hade Robin öppnat ett fönster så den kalla luften drog in rakt på mig! uuuuh. Iallafall så när jag väl var vaken kollade jag bussar och tog 05.35 bussen hem. Var hemma till 07.00 och sedan dess har jag bara sovit i min sköna säng!
Nu ska jag kolla på Desperate housewives avsnittet jag missade igår.
Ha en trevlig dag :*

Skolan nu

Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja med våran "roliga" temadag.. Men det är ingen här. Så tråkigt att vara här först, men dom andra kommer väl snart hoppas jag :)
Jag tror jag håller på att bli sjuk också, kan typ inte andas xD men förhoppningsvis blir jag inte sjuk,vill inte de! haha.
Nu ska jag läsa lite bloggar innan de andra kommer, Bye!

Baldone skit

Jag gillar Verkligen inte Detta trams med Baldone varje år, och detta år tar dom till och med våra matpengar på onsdag.. Så nu får vi lida för att dom ska få det bra :) Jippi!

Sneak a peak

Här är en liten tjuvkoll från filmen Eclipse, denna kommer alltså att finnas på New moon filmens extra material (: Om du ej vill se så kika ej! hihi
Jag längtar då tills döds efter filmen! vill se den nunu! iallafall en till trailer :D

Usch Fy och Blä

Kollade nyss på melodifestivalen, och Min favvis kom på andra plats... Usch va ni svenska folket är konstiga och puckade som röstar som ni gjorde! uhu! Salem Al Fakir skulle ha vunnit :( Neh usch då vann en som sjöng helt konstigt! (Anna Bergendahl)


Uhu. Han var ändå bäst.

Nu ska jag nog sluta kolla på melodifestivalen om det ska bli såhär cp varje år

MAAH! Första trailern till Eclipse

Jag grät nästan, jag blev så lycklig! O herregud vad jag längtar till filmen!!



Åhw! <3

OMG! gaaaaaaaaaah!

Första teasern på Eclipse Trailern har kommit ut!!!!!!!!
Och den första trailern kommer ut senare idag!!!!!!!!!!
OMG!



Hoppas dom inte tar bort den innan ni hinner se! Jag dog! Läääängta!!!

:)

Haha shit va dålig jag är på att uppdatera men aja jag orkar helt enkelt inte.
Iallafall så är det så att vi har lov och jag är hos Kristian. Igår var vi hos hans mormor och morfar och hjälpte till lite sen idag kom vi till örskogen^^
Jag har även kört skoter för första gången i mitt liv idag! och gud vad kul det var xD haha! Så nu kan min karriär som skotercross förare börja! Måste dock lära mig att hoppa också men det går nog bra ! Så nu ska ni allt få se^^ haha.
Imorgon ska jag och Kristian åka slalom/snowboard, det kommer nog bli skoj bara det inte är kallt och blåsigt men det visar sig ju imorgon.
Nu ska jag ta och göra nått annat så hejdå :)
RSS 2.0