Blö

Sitter hos pappa och har precis ätit. Det var meningen att jag skulle till Johan sen men han dricker tydligen och kommer hit.. Men vet inte alls när.
Jag önskar mig en dag utan festande och utan andra, bara en dag för mig mig och åter mig haha... Kanske ska skriva det på en lista och skicka till tomten.

Älskling :)

Jag saknar dig min finaste! Du är så finig och så underbarig :) Mitt hjärta tillhör dig och jag kan inte besriva hur mycket du betyder för mig. Du är solen som lyser upp min vardag! Puss min älskade pojkis <3 
 

Tea!

Teprovning var det som stod på schemat i skolan idag! Vi provade väl sisådär 7 olika teer från Kina. Det var riktigt intressant och roligt med något nytt även fast själva teet inte var så gott haha.. 
 

Thaimat och Tandläkare

Uh var till tandläkaren idag.. Det gick väl hyffsat iaf men fy va jobbigt det är att gå dit.. Nu slipper jag det tills i slutet av Januari :) 
Nu på kvällen blev det Thaimat tillsammans med Emma, Amanda och Ella, mumsigt var det men usch kan knappt röra mig! Nu blir det plugg plugg plugg ett tag till innan jag och Amanda ska ut på dagliga promenaden. 
 

Och så var det ju det här med julen!

Det är nu 27 dagar kvar till Julafton! Innan jag la mig i sängen så tog jag fram de ynka få julsaker jag har och satte upp. Så nu är det julpyntat även hos mig och snön bara vräker ner utanför, så ja nu är jag väl redo för lite julmys! 
 
 

Det blev en långtur! haha.

Idag så åkte jag, Emelie, Amanda, Ella och Emma till Karlskoga för att handla. Dock blev det en lite längre bit än vad vi räknat med då vi åkte lite fel och hämnade först i Filipstad och sedan Karlskoga! men fram kom vi till slut och fick äntligen handla lite mat. 
Alltså pengarna bara försvinner på en gång, månaden har inte ens börjat än och pengarna är slut haha men har mat så att det räcker så det ska nog funka fint ändå. 

Imorgon ska jag till tandläkaren, usch och fy! Hatar att gå dit men förhoppningsvis går det bra och jag slipper på ett tag. Nu så sitter jag och ska kolla lite på datorn innan jag och Amanda ska ut och gå, i slasket. Det får bli ett varmt bad och Te när jag kommer hem :) 
 
 

Allting har en mening

Nu är det ännu en ny vecka, helgen var bra. En utgång tillsammans med Emma var behövligt och roligt, resten av helgen spenderades tillsammans med älskling. Vi hade riktigt mysigt och gick på både bio och hockey tillsammans. En riktigt välbehövlig tid tillsammans :) 
Just nu sitter jag och försöker att lära mig hur man använder en Macdator.. Det är lite komplicerat tycker ja, men Amanda har lärt mig hur jag ska kunna skriva mitt PM iaf. Jag har nämligen lånat Johans då min dator är på typ lagning. 

Tidigare idag har jag lekt med Amanda, vi har bakat Dammsugare! haha dom blev ju inte direkt fina, det var svårare än va vi trodde att det skulle vara men helt klart blev de unika ;) 
Vi har även varit och tränat, blev ett riktigt jobbigt Ben och rumpa pass men nu blir det att kötta i ca 30 dagar! Jag vill, jag kan, jag kommer att lyckas. Det kommer bli tufft men jag har en sådan tur att jag har både Amanda och Johan som stöttar och tror på mig så nu jäklar :) 


 
 
Otroligt vackra våra Dammsugare blev! haha.. 
Nu ska jag klä på mig tre lager med kläder, ska nämligen ut och gå tillsammans med Amanda i snö/stormen!
Ha en fortsatt bra dag :) 
 

:)

Gårkvällen var rolig. Jag och Emma gick ut på Etage, Var mest konstigt folk där haha men vi gjorde det bästa av situationen så att säga ;) Vid 02.00 tiden så tog vi en taxi hem tillsammans med Pappa och när vi väl var hemma så blev det matlagande och sedan efterlängtad sömn! 

 
Just nu sitter jag hemma hos älskling och ska strax gå på bio, idag blir det Skyfall (den nya bondfilmen) Får väl se ifall den är likadan som alla andra haha.. Men nu går Johan runt och ser allmänt stressad ut så bäst jag går. 
Ha en trevlig lördagskväll allihopa :*

Självömkan och utgång

Fredagen började i katastrof.. sårad och ledsen och bara besviken. Men detta ledde till att jag och Emma bestämde oss för att dra ut och festa lite! 

.

Jag finner inga ord längre på mina känslor och mina humörsvängningar.
Låt mig finnas synligt bara så blir jag nöjd.

True things, just before sleeptime

 
 
 
 

Xlash

Pratade lite med Madde idag och kom in på Xlash så tänkte faktiskt tipsa er om det! 
Det är ett fransserum som innehåller naturliga ingredienser som gör dina ögonfransar längre, starkare och fylligare.
Jag har själv testat detta i några månader nu och såg skillnad redan efter några veckor. Idag så har jag dubbelt så långa fransar och får ofta komplemanger och folk brukar fråga ifall jag har lösögonfranser, Så ja det funkar verkligen! 
Om just du vill ha finare fransar så testa Xlash, finns att köpa på deras hemsida (Länk)


 
 
 

You’re a shooting star I see, A vision of ecstasy, When you hold me, I’m alive. We’re like diamonds in the sky

Idag känns förkylningen betydligt bättre. Jag råkade försova mig imorse då min telefon hade lagt av.. jag och elektronik går inte alls ihop.. Men jag får göra det bästa av situationen, trots alla motgångar så är det äntligen fredag imorgon och jag ska äntligen få träffa fina pojkvännen. Det ska bli otroligt skönt då det känns som jag behöver lite extra närhet just nu..
 
Igår så höll jag på att elda upp lägenheten haha.. Höll på att göra kyckling i ugnen och hade då olja i formen men efter en halvtimme så rykte det otroligt mycket och smattrade! Tror att oljan höll på att bli för varm, tänkte ta lite vatten på men kom på mig i sista sekund att det är ju det man verkligen inte ska göra haha.. Men som tur var så gick det bra hehe. 
 
En bild från förre veckan, tycker snön kan komma tillbaka nu eftersom det faktiskt är jul om ca en månad.. 

Workout with Emma

Jag skiter i att jag är sjuk, jag ska träna.. Annars kommer det aldrig att hända något, ingenting står ivägen för att nå sina mål. Kom ihåg det ni med när det känns tufft. 

Skapa din egen lycka.

Igår kanske det blev ett lite negativt eller känsloinlägg. Det jag har kommit fram till är att det är du och ingen annan som kan skapa din egen lycka. Det är klart man kan ha dagar som allt känns skit och att man är ensamast i världen. Men låt ingen trycka ner dig! Och umgås bara med människor som respekterar dig och visar det. Personern som lyfter upp dig och inte trycker ner dig.. 
Det är du själv som väljer hur ditt liv ska vara och hur du vill bli behandlad. Så nu tänker jag göra en förändring och tänka på mig själv och hur jag ska gå tillväga för att nå mina mål. Alla som vill ha mig kvar i sitt liv, tänk efter innan ni agerar ;D  
 
 
 
 

Sjuk och fundersam.

Just nu sitter jag i min säng i mörkret så jag knappt ser vad jag skriver och lyssnar på grannarna ovanför som festar. Det låter mest som om det är en hel flock med elefanter. 
 
Snart är det jul och jag har inte ens tänkt på att det sedan bara är en termin kvar på skolan. Vad ska jag göra efter det? kommer jag få jobb och kunna skaffa mig en inkomst eller kommer jag bli fast hemma igen? Utan något eget och något jag vill? Det är så mycket tankar som far igenom huvudet så sömnen helt försvinner på egna vägar. Allting ordnar sig brukar folk säga men jag anser att det ordnar sig bara om du försöker att hjälpa det på traven, ingenting löser sig med tiden utan att du gör något åt det. 
 
Jag känner mig som en zombie som inte riktigt vet vem jag är längre. Jag vill så mycket men ändå inte. Jag vill inte vara vuxen och jag vill inte ta ansvar, men jag vill inte heller vara liten och utan en egen vilja. Det är svårt att vara vuxen, och väldigt trist haha.. 
 
En sak till är att jag litar inte på folk längre, det känns som att de flesta bara försvinner eller inte står för saker de säger. Det blir liksom bara tomma ord. Men när någon väl visar sig vara ärlig så har jag svårt att ta till mig det och tro igen, tänk om alla bara kunde vara ärliga från början och stå för vissa saker man gör. Hur lätt hade inte alla relationer, såsom vänner, familj, förhållanden men även förhållandet till sig själv varit. 
 
Nu ska jag sova och hoppas på att jag känner min bättre imorgon, just nu är jag otroligt täppt i näsan och känns som att jag har feber.. Inte så värst kul. 
Och för er som läser så, nej jag är inte depremerad och nej jag är inte negativ. Vissa känlor bara dyker upp men försvinner lika fort. 
Ha en bra kväll/natt. 
 
 
 
Uppdatering: En full Emma ringer mig och berättar att hon tar en slaktare för mig, otroligt gulligt.. haha (: 
Godnatt!
 
 

.

Tumblr_lz9zw2aet31rpt2juo1_500_large
 
Tumblr_md9wsd8ftr1rd9fqyo1_500_large
 
526281_498816923482903_1746804630_n_large
 
RSS 2.0