Jag vill inte

Jag vill ha tillbaka allt som det var, jag vill inte tillbaka.. Jag klarar inte övningarna eller att plugga.. jag vill hem till vad som finns kvar? Det finns inget kvar heller. Jag kanske får bo med Emma eller hos Sofia? (: Nej men jag vill gå tillbaka i tiden och göra allt det här ogjort.. Jag vill inte bo där jag vill bo hemma, i mitt rum, i min stad, där jag hör hemma.

Bye.

Torsdag

Idag så åkte jag in till stan och träffade plinis och vicis :) Det var mysigt och vicis hade bakat en kladdkaka tills vi kom! hihi söt hon.
Nu sitter jag hos pappa och bloggar! Wow liksom.. men nu har jag träffat pappi också hihi <3 Nu så ska jag ta och läsa lite i en av böckerna! bra jag.. och på lördag ska jag göra powerpointpresentationen som kommer ta död på mig (: älska plugg och skola.. uhu.
Aja nu ska jag inte skriva mer för det var inge kul!

Hemma

Nu är jag äntligen hemma.. Eller jag har varit det sen imorse men jag har inte setat vid datorn så mycket!
Jag åkte nattåg igår så var framma imorse men gud man kunde knappt sova på tåget så jag ar dötrött idag så jag la mig och sov när jag sagt hej till mamma och ätit tomtegröt hos morfar :P När mamma väckte mig åt vi varma mackor och sedan så åkte jag och hämtade Tindra, helt själv! wow liksom! Hon blev jätte glad och har kramat och pussat mig hela dagen! Men gud va hon pratar ! Det är ju kul att jag kommer missa hennes uppväxt (: aja.. Nu ska jag se idol och sen Vampire Diaries!

Hör av er om ni vill ses gullisar! (:

Va fan vare där?!

Jag och Emma kollade nyss på säsongavslutningen i True blood, säsong 3.. Och va farao var det där? :D jag blev helt paff!! ofta det slutar så! nej nej nej nej... Herregud säger jag bara..

Annars då?
Jo idag har jag varit och hämtat ut mitt körtkort! och sen har jag inte gjort så mkt.. Skulle ha tvättat men har ändrat tiden tills på lördag för snart ska jag på myskväll hos Anna med tjejerna :D hihi.

Aja nu orkar jag inte mer! tjao!





hihi (a)

Omg!

Ligger i soffan och har ont i huvudet. Kollade nyss på en film som var på 3an :) Och imorgon ska jag in till skolan och läsa lite innan föreläsningen ! duktig jag ja... fyfarao va drygt och tråkigt det är..

Men vet ni! Idag efter föreläsningen så gick vi tjejer ner på stan och skulle äta Pixxa buffé på Restaurang Ronya...
Och gissa va det kostade då! 12 kr för en pizza buffé inklusive läsk! O herregud liskom! Dessutom var pizzorna jätte goda :D. restaurangen fyllde 1 år så då var dom så snälla och nästan gav bort gratis mat! hihi.



Nej nu ska jaf ta och sova strax! Så godnatt :)

Disney

Jag ser ut som Tingeling (: Har precis kommit hem! och gud va trött jag är men tänkte lägga in lite bilder från dagens fest med Disneytema (: Det var en av våra faddrar som fylle år som hade festen! Håll i er för här kommer dom!!


Felicia som Cruella de ville! (stavas de så? xD)


Josefine som simba :D


Mathilda som Jasmine (: (i alladin)


Simba! Jasmine! Esmeralda! Cruella de ville!


Simba och Tingeling :D


Tingeling och Jasmine Eller Sara och Mathilda :D haha...

Oj va stora bilderna blev! men orkar inte ändra.. så kul för er :D
Godnatt

Hej hoppla läsare!

Jag har precis kommit hem. Igår var vi ut på party och det var rätt kul men ganska segt också^^, heh. Sov hemma hos Mathilda :D hihi. Men nu är jag iallfall hemma och känns som om jag är lite död men jag ska äta lite nu och göra klart uppgiften för sen ska jag in till universitetet igen och möta upp alla nollor och faddrar för då äre fångarna på fortet :O haha ! Undra vart och vad vi får göra då! men det låter intressant och roligt :D hiih.

Aja nu blir det mat! haråå (:


Mumsi på min man! <3

wiwi

Nu har jag haft en riktigt slapparmorgon! jag har testat min nya plattis och den verkar super :) Sen har jag kommit i ett par jeans som jag inte gjorde för ett tag sen :O man ba WIHO!.. Aja nu snart ska jag till bobloteket och göra klart uppgiften som ska in på fredag. Den är så jekla jobbig! men efter det ska jag hem till Mathilda i väntan på utång! tihi. Undra om man ska ha på sig nolltröjan? hm tar med den ifall att!

Nu ska jag fixa håret lite och packa lte saker jag ska ha med! hejdå på er :*




Jeansen :D haha...

Elo

jaa ni.. Jag uppdaterar för att Emma ville det :) Så nu skriver jag!

Jag har varit i skolan lite idag, eller kallar man det skola? jag har varit på en föreläsning. De lät lite bättre^^, Men innan den så var det typ en liten circus uppvisning på campus som vi kollade på (: Den var rätt tråkig till en början med sen hände det nått! De två som uppträdde trippade, jag då menar jag typ allt! till slut hade de bara på sig stringkallingar! haha. Det var nått nytt man aldrig sett :P men ah lite chockerande men roligt vare :D

Efter "skolan" så gick jag ner på stan och köpte en plattång :) Eftersom min "exploderade" för några dagar sen! Det var såhär att jag plattade håret och la ifrån mig plattången och då small det! och kom lite eld! hm. Tänk om jag hade hållit i den, men som tur är gjorde jag ej det! (:

Idag har jag även hunnit med att dammsuga och diska! och självklart ätit (: hihi duktig jag.
Sen har jag mest setat och försökt gjort uppgiften som ska vara inne på fredag.. det går segt men nu har jag iallafall gjort halva. Ska försöka ta mig in till skolan imorgon och göra färdigt den innan lillördag med nollningssaken!
Jag är ju "ledig" från skolan imorgon och på tordag. haha.

Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon! godnatt på er.
Jag saknar min famlij sjukt mkt! fyfan. <3

Gud vilket värdelöst inlägg! hoppas du blir nöjd nu iaf Emma pemma vattenklämma! :D

Justja för er som vill veta! Jag åker hem den 21 (: hih hör av er då :*
Nattinatt!


Min nya plattis :)

Corona, Dr. Alban!







.

blubb

RSS 2.0