Haha !

HAHAHA så rolig! De tycker iallafall jag och Emma :)





Stackars pappa som har fått lov att sy två stygn i fingertoppen, Den sprack på hans innebandy Match.
Synd om han :) Puss pappis <3



Nu ska jag kolla färdigt på körslaget (xD) och ta mig lite äppelpaj :)
Hejdå på er :*

Pumpa

Jag och mamma gjorde nyss en Pumpa eftersom det är Halloween :D Den blev ganska söt faktiskt :)
Annars idag har jag bar städat och städat, men det blev fint och frächt så det är ju bra det iaf :) Nu ska jag gå och hjälpa mamma att göra en äppelpaj till Idol :D hejdå på er :*

 

Älskar dig Kristian <3

Torsdag

Idag så har vi allihop varit in till stan, mamma skulle bland annat köpa en jacka och jag skulle kolla efter en T-shirt :) Jag hittade faktiskt den jag var ute efter, fast jag trodde den var slut men den fanns :D Så jag köpte den. Mamma hittade en jacka också så nu slipper hon frysa :D Jag och Emma fick även dela på en kladdkaka <3 mums. Sen har vi storhandlat typ, eller ja väldigt mycket iallafall och de är ganska drygt att handla^^ Vi kom väl hem vid 19.00 typ. haha.

Har nyss kollat på Mammas Pojkar, det är så roligt :D ahaha ojojoj. Nu finns det ingenting bra på tv längre så jag tror jag ska gå och läsa min bok :) Jag har börjat läst Twilight (om jag kunde drömma) igen :) hih.


Min nya T-shirt. Forever 17, gissa vem de handlar om då ;) hehe





Jag saknar dig <3
Jag saknar när du är sådär tokig som på bilden.
Jag saknar ditt leende.
Jag saknar ditt skratt.
Jag saknar din famn.
Jag saknar dina pussar.
Jag saknar allt med dig.
Jag saknar dig <3

Men snart är du här med mig igen :)
Jag längtar Älskling <3

Jag älskar dig Kristian Iwars <3

Tävling

Jag är med och tävlar på Fokis blogg, Var med ni med :D


Produkterna är från forhair

Ny bil

Idag så har mamma och Tommy köpt en ny bil eftersom vi är så många i familjen. Den är väldigt ovacker men vi får iallafall plats xD

+

=



En blandning mellan de översta bilderna, så tycker jag våran bil ser ut som.
haha.

Grattis

Grattis världens bästa mormor på födelsedagen <3
Och grattis lilla Tindra på 10 månaders dagen <3




Lilla Tindra <3
Som även har börjat gått nu :D så duktig :)



Nu snart ska jag till mormor och fira henne, Kristian ska hem till Vansbro hela lovet :( Men han ska vara på körskolan varje dag 17.00 så det är väl bra det iaf. Själv ska jag bara ta det lugnt! Sen börjar skolan igen, och jag saknar faktiskt den, det är så tråkigt med APU men äntligen är det slut! hehe.

Nu ska jag börja packa ihop mina saker, hejdå :*

New Moon

Här är ett klipp från New Moon för er som är intresserande :D



Jag längtar så mycket till filmen! åhw.



Igår så var jag och Kristian på bio, vi såg Upp :) Den var faktiskt bra! men typ mest sorlig :( men rolig också. Innan den så bjöd han även på mat gullegrisen <3
Annans så är den här veckan bara pest och pina.. Jag har nämligen APU på Wanyes coffe.. Alltså det är så tråkigt! verkligen tråkigtast i världen.. Tur att det bara är en vecka! Hehe men nästa är det ju lov <3 Så jag får stå ut de sista dagarna av pina.

Kristian var nyss och handlade och vet ni vad han kom hem med^^, Marabou Vinter! haha den var väl ganska god faktiskt, första biten smakade lite konstigt men den smakade verkligen jul! Det är ju olika julkryddor i :)



Hejdå på er :*

Älskar dig Kristian min soulm8 xD <3

Fredag kväll

Har kollat på Idol och tvättat typ xD jag hjälpte pappa att tvätta och så :) Sen har vi lekt med filmkameran, Emma var så rolig, HAHA xD Ni får nog se sen när vi fått in dom på datorn :)

Nu på kvällen så fick jag och Emma en liten överraskning av pappa, nämligen en Ben and Jerry´s glass! Gud så gott det var!! Tack pappa <3
Till glassen kollade vi på Tokio drift :) Nu börjar jag bli lite trött så jag tror jag ska packa färdigt och gå och lägga mig snart, ska upp till toftbyn imorgon :)

Hejdå :*

Hemma

Igår kom jag hem från Kristian :) Pappa kom och hämtade oss i borlänge vid 18.00, Kristian fäljde med för han skulle upp till skolan lite idag och prata med Uno men han åker tillbaka idagå :( Han måste hem och stycka alla älgar så att mamma har nått att köpa och hämta på söndag :) Det är faktiskt riktigt skönt att vara hemma^^,

Älgjakten då.
Ja jag trodde ju att det skulle vara jätte tråkigt och sådär men det var faktiskt roligt! Även fast de var liiiiiite kallt och snöade lite då och då så var det roligt. Man behövde inte vara så tyst som farfar jämt sagt^^, När de kom älgar så blev de så spännande! men jag tyckte så synd om dom också för de typ dog inte på en gång och sen så var den en kalv som Kristians mamma Anna sköt som skrev efter sin mamma :(:( Men aja nu vet ni iaf vad jag gjort hela veckan xD

I helgen ska jag, Emma och pappa upp till toftbyn till farmor och farfar för de har bröllopsdag och vi är bjudna på oxfile :) Sen på söndagen så ska jag följa med mamma till vansbro och hämta både Kristian och kött :) Sen blir det väl ännu en tråkig APU vecka, men äntligen den sista!!

Nu ska jag sälja mina 700 fiskar på facebook, hejdå :)


<3

New moon

New Moon kommer att bli hela 2 timmar och 2 minuter lång! Så super duper mega bra!
längtar till de 2 timmarna med Edward och gänget ;)

Hemma efter en lång dag

Nu sitter jag i Kristians soffa kall och trött. Dagen var ganska långtråkig till på slutet då det dök upp 2 älgar framför oss! Kristian sköt på den stora, 4 skott men den dog inte :O den sprang iväg så kent sköt 3 skott på den också men den dog inte då heller... En annan sköt 2 till och DÅ dog den så 9 skott på en stackars älg :( hah men ah :) Det blev 3 älgar skjutna idag, hoppas på fler imorgon, de var faktiskt spännande :D haha.

Pratade med pappa nyss, vi ska upp till toftbyn på lördag. Vå ska få oxfile och fira farmor och farfars bröllopsdag. Det ska nog bli roligt :)

Nu ska jag gå och krypa ner under ett täcke och värma mig lite, hejdå :*

Godnatt

Imorgon är det Älgjakt. Så nu ska jag gå och sova så jag orkar upp.
Godnatt på er :)

Love u Kristi <3

(och ja jag kan vara med på jakt pappa och alla som inte tror de..)



39 dagar kvar <3

haha

Nej då pappa och alla andra, ni kan vara lugna för de kommer inte hända på länge xD ihihi.

Har nyss vaknat och ska nog gå och äta frukost :D Igår så kollade vi på fast and the furious och grillade mashmellows :D mysigt.

Nu var det länge sen jag såg twilight. Jag borde nog göra de igen :) så hejdå :*



Så fina

..

Nu ska jag köpa mig en egen hund och skaffa barn och hem.. Allting ska jag ha som jag knappt har tillgång med nu. Så kan du fortsätta ha båda för dig själv.. Jag ska sluta bry mig, Från och med nu ska jag vara känslokall. Ha en bra kväll..

9 okt: Fotobok

Just nu så har Fuji ett kanon erbjudande som går ut på att man ska skriva 100 ord om fotoboken och då får man en gratis :D. Kolla in erbjudandet här.

Då vi använt oss av Fujis fotoböcker redan tidigare hemma för att samla och dokumentera våra kort så vet jag vilken fantastisk upplevelse det är att sitta och bläddra i fotoböckerna och nu när min lillasyster snart ska fylla 1 år så skulle jag vilja ta chansen att utnyttja Fujis erbjudande och kunna sammanställa en fotoberättelse som skildrar hennes första levnadsår och ge henne det i ettårspresent, vilket jag tror att hon kommer uppskatta både nu och när hon blir vuxen. Jag vet att jag skulle bli jätteglad om jag fick en sådan fin fotobok i födelsedagspresent eller kanske i studentpresent.

Hemma hos Kristian

Vi åkte upp till mormor och morfar och åt och firade morfar lite :) God tårta och grejer.
Sen när vi skulle åka hem igen så kollade jag busstider och det skulle gå en 20 över 6 som vi skulle ta så vi gick ut och väntade på bussen. Men efter 20 min så tyckte jag bussen var lite väl sen så jag kollade igen och visst skulle det gå en då, från falun.. ahaha xD men som tur är så har vi en sådan snäll morfar så han skjussade in oss till falun :)
Nu sitter vi här, Jag, Kristian och Emma och väntar på att greys ska börja, Emma ska sova här med oss :D för det är nämligen så att hon ska följa med mig till teatern imorgon för jag har fått i uppgift att sminka henne inför makeup artisten :O så läskigt!!!! men de kommer nog bli bra hoppas jag^^, kanske kan få lite tips :D

Nu ska jag gå och kolla på TV, Ha en fortsatt bra kväll :*

7 Oktober

Grattis Morfar på din födelsedag <3
Vi ses senare! Jag älskar dig <3

JAAAAAAA

Kristian gick med på det! hihiih glad glad glad!

Det är så här att vi har bråkat om vilken hundras vi ska köpa när vi gått ut skolan, Jag ville ha en långhårig chihuahua och kristian ville ha en stor hund.. Men nu så visade jag hur fina dom små var och då sa han, "om den finns i vitt så kan vi köpa en sån" Och gissa vad? DET FINNS VITA! :D:D:D

Så nu blir det en långhårig vit chihuahua i våran familj <3 vi måste börja spara :D <3


OMG OMG OMG såå söööööööt! vi ska ha en sån :D jippiiiiie <3

7 saker om mig just nu

- Jag är sjuk
- Jag saknar min familj
- Emma är dum
- pappa är snäll som ger mig fiskar
- Kristian är en mupp
- Jag älskar han ändå..
- Karro gav mig en jacka (positivt!)

Ja nu vet ni, de är både negativa och positiva saker :D Nu ska jag fortsätta göra nått tråkigt :)

Hejdå :*


SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖ OH NOOO! Neeeeeeeeej inte nu ! ÅÅÅÅÅhj :(
Sluta på momangen!!!!!!!!!!
RSS 2.0