TjaTja

Ja idag har väl varit som vanligt, as jobbigt att kliva upp, skit tråkigt på jobbet och dötrist väder plus en trasig cykel. Ja livet är alledes toppen alltså :)
Angående min cykel så häde det igår och Emmas cykel är med inblandad. Det var väl såhär då att Kristian tog Emmas cykel och kom till mitt jobb när jag slutade, han kanske lämnade cykeln 3 min? för att komma in och hämta mig, när vi kommer ut så hade några jävla invandrare slagit sönder både min och Emmas cykel, baklamporna låg i bitar på marken och stänkskärmarna är buckliga.. så jävla arg alltså, fan kan man inte bete sig för? nej fyfan.
Visst jag brukar inte ha någon emot invandrare men när de gör så för att verka coola? nej usch, dom ska inte tro att dom är bättre än någon annan för INGEN är bättre. Alla är precis likadana men man kan inte gå runt och förstöra saker :S seriöst..
Aja man kan iallafall cykla på dom så det är väl bra det sen får jag väl gömma cykeln sågonstans eftersom man inte kan ha dom låsta i cykelställen längre.

Kristian har börjat lyssna på new moon hörboken, så nu är det tredje gången jag läser den typ, fast hör den :) Det är bra att han "läser" den nu för att böckerna är så bra och jag ville att han skulle ta del av det :) så nu kommer vi kunna prata mer om den iih ;) hhihi <3
Nu ska jag ta och gå och äta hemmagjorda hamburgare pappa har lagat :) Hoppas resten av eran dag bli bra :) hejdå :*


Kommentarer
mamma

Men fy f-n, så trist med sånt meningslöst förstörande, förstår att du är arg. Kan pappa laga dom då???? Ha en bra kväll <3<33

2009-07-07 @ 21:09:12
URL: http://tiemsa.blogg.se/
mormor

Men fy f-n vilka ena. Kan pappa reparera era cycklar? Förstår inte vitsen med att förstöra för andra så där.Full förståelse för att du är jätteARG det blir jag också. Stackars er! Älskar dej <3<33<<33

2009-07-07 @ 23:49:17
URL: http://pisiho.blogg.se/
morfar

Det var inte roligt att läsa, ja du ser hur många av dom är, man skulle vilja knöla ihop dem och kasta dom i papperskorgen. Hoppas det går att laga dom. Ha en trevlig fortsatt vecka.

2009-07-08 @ 00:10:34
emma

hahahah morfars kommentar! ;D

2009-07-08 @ 12:10:41
Sofia

Huuuuuuuuh ofta man ska hålla på och förstöra hela tidennnnnnnnnnn!!!!!!!!!!

2009-07-08 @ 20:16:05
URL: http://sofiaawa.tumblr.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0