Tisdag

Idag har jag inte gjort någonting alls på APUn, typ kollat på teatern som ska ha premiär på lördag. Men som ni märker så blev det ingen bio idag för de gick bara dåliga filmer så jag och Kristian ska äta potatisgratäng och kyckling hemma hos honom istället :) Och imorgon ska vi äta på Kina! Mums. Det var meningen att mamma också skulle följa med men hon hade inte råd så de får bli en annan gång :)

Vi har nyss badat och sen var vi ut och bokade en tvättid så på måndag ska vi tvätta :D haha. Nu lagar Kristian mat och jag ska köpa lite fiskar :D

Aja nu ska jag väl gå och hjälpa till ;) hihi.


Jag älskar dig <3
Du och jag i all framtid <3

28 September

Idag har jag och kristian min älskling varit tillsammans i 1 ½ år! Så länge!!

Men det har varit den bästa tiden i mitt liv <3
Du var som en ängel som flög in i mitt liv.
Den fina ängel som du är kommer jag aldrig att
lämna ifrån <3
Du har mitt hjärta <3

Grattis till oss! Imorgon kollar vi på bio, du väljer :) <33



Mitt liv är ingenting utan dig <3

Helg

Idag är det fredag, kort skoldag och sedan helg! Så skönt att få sova! haha.
Jag och Kristian åker till hans mormor idag och går på marknad imorgon, sen bär det av till falun igen och eventuellt till Robin och Sofia :) Det kommer nog bli en rolig helg trots allt.

Igår så lånade jag och Kristian en videokamera och började filma Tindra lite till vårat skolprojekt, efter det så åt jag kaka :D Mamma hade bakat choklad kakor :D Dom var jätte goda :) Jag kollade även på Gossip girl, de andra avsnittet i tredje säsongen, det är så bra, jag dör :D
Åh just det! Nästa vecka på onsdagen så börjar Greys anatomi igen!!!! jajajajajajajaja!!

Nu sitter jag och har religion. Jag och Kristian ska skriva om aum shinrikyo, Typ en sekt då en massa japaner gasades ihjäl i tunnelbanorna. Det verkar inte så kul just nu men ah vi måste ju skriva om nån sekt så måste väl ^^, Men så kul äre ju inte men men.. Sen har jag historia och då ska jag skriva om den grekiska antiken och hur kul är de då.. Nej det här blir nog en väldigt tråkig dag.. men ah nu ska jag jobba så att jag blir klar fort!

Hejdå :*


Längtar tills november!! <3

Skolfoto..

Sitter i skolan nu.. Har ingenting att göra för jag är redan klar med uppgiften. Lyssnar på musik och väntar på att nått roligt ska hända typ.
Senare idag är det iallafall skolfoto! Hatar de, man blir ALLTID så ful på dom och alla kommer liksom kunna se dom :( ååååååh.. Vi skulle ju ha kändistema typ men de verkar som om ingen har kommit på nått att vara eller så och hur kul är de då liksom om typ bara några stycken gör sig till.. Vissa är så tråkiga ibland :/ 

Ikväll ska jag börja lite med historian så att jag slipper göra så mycket nästa lektion bara det att de är så tråkigt, Antiken -.- usch säger jag bara men de skulle vara kortfattat som tur är^^, Måste göra uppgiften på ARL också.. men den verkar såååååååååååå tråkig så den får vara ett tag till xD

Ska kolla till mina fiskar på facebook nu :D och förresten, så är allt som sägs på facebook sant, fråga Rappen ;D

Nu ska jag tydligen klistra upp min bild på en svart bakgrund så hejdå :*

Tävling

Jag tävlar på Fokis blogg, jag valde att ifall jag vinner så vill jag ha dom här :D


Du kan hitta dom på cocoo.se

Måndag

Idag så blev jag äntligen färdig med min bild jag har jobbat med på grafen! haha den blev inte direkt som jag tänkt mig men äh den blev inte ful heller så :) Eftersom jag gjorde färtig med så fort idag så slutade jag typ vid 10.00 men satt kvar i skolan till 15.00 haha, då följde jag och Sofia med Sandra hem ett tag.

Just nu sitter jag hemma och kristian och ska snart sova tror jag, jag är så trött ! hehe.
Hejdå på er :*


Min affisch :)

Söndag

Hejsan och Godmorgon.

Gårdagen var blev väl som den blev. Den började bra med sminkparty och sådant sen bar det iväg till Sandras place. Vi spelade "jag har aldrig" med löndetektorns frågor som var för typ små barn men ändå inte xD Det blev en massa ledsna tankar men vi är ju så bra att trösta varandra så :) Allting slutade typ med att Sofia lagade korv xD Men ah om man ska sammanfatta kvällen så var det mesta roligt, så tack tjejer och killar som var med <3

Idag så ska jag väl inte göra så mkt, jag ska till Sandra på eftermiddagen någon gång och sen vidare till Kristian när han kommer hit vid typ 21.00. Men jag ska också se top modell :D hihi.
Aja nu ska jag klä på mig, ni får ha det så bra! puss hej :*

Lördag

Igår hade vi typ en städ dag hemma, vi städade hela lägenheten xD Tråkigt men fint blev det :) Sen så satte vi oss i soffan och åt godis och kollade på Dirty Dancing som de visade på ettan pga av att skådespelaren ha dött :/ Det var länge sen man såg den så den var rikgit bra igen :)

Just nu ligger jag i sängen och spelar Farmville och uppdaterar här, ska snart gå upp och duscha. Lite senare idag så ska jag och tjejerna till Matilda på sminkparty :) Efter det ska vi tillbaka till falun och fira Niklas, så då blir det lite fest :D hihi. Kristian kommer inte så det blir jag ensam med alla andra par, kul. Men vi får väl se hur allting slutar, sen ska jag ta mig hem till pappa också.

Nu ska jag gå upp och duscha, ni får ha en fortsatt bra lördag :) Hejs :*

Torsdag

Imorgon är det Fredag. Äntligen!
Åh jag hade min första Matte B lektion idag, åh gud va svårt det var, kunde inte ens första talet -.- typ hej mitt första ig.. ah vi får väl se hur det blir med matten :( uuuhu! Annars är väl skolan som vanligt, seg..

Hoppas Matilda blir frisk tills på lördag så vi kan komma på sminkparty innan de riktiga partyt! wiiho (Y)
Niklas kommer hit också så vi ska nog fira honom :D
Just det jag köpte en ny T-shirt igår, jag blev liksom typ helt kär i den när jag såg den så!



<3

Hejdå på er ;D <33

New Moon trailern

Nu har jag hittat en New Moon trailer som funkar,  blir fortfarande helt Iiiiiiih av att se den och längtar som fan till den 20 november <3

Jag säger än en gång att de visar väldigt mycket från filmen så det är lite *spoiler* så ni som inte vill veta så mycket bör inte se den^^, men ah :)


Movie Trailers - Movies Blog

Måndag

Jag är så sjukt trött idag.. Orka skola men ajh måste ju. Iallafall så visades den nya New Moon trailern på MTV inatt så nu är den officiell så lite senare idag ska jag lägga ut den igen så att bland annat Sofia hinner se :) men den är SÅ bra! jag älskar den även fast dom visar liiite väl mycket i den men ändå, jag längtar som fan <3 MUMS på Robert Pattinson också! <3

Nu ska jag fortsäta lite på min bild på lektionen så vi hörs senare :) hejdå så länge

kolla fort fort! Nya New Moon trailern

OBS! denna är lite av spoiler stuk så ni väljer själv om ni vill se den men jag älskade den!!!



Nya new moon trailern <3 GUD VA JAG LÄNGTAR <3

Torsdag

Idag så var vi lediga, skönt! Jag och Kristian gjorde ingenting till typ 3 då vi åkte ner på stan för jag skulle fixa Apu, det blev på waynes coffee^^ visst inte det roligaste och det jag hade tänk mig men ändå, det är ju ändå någonting :) Efter det åkte vi hem och lagade mos med Emma och åt maten pappa hade gjort åt oss, jag kan äta nu men bara vissa tider eftersom tabletterna fungerar då^^ men det går!
Sen nu på kvällen har vi kollat på Idol och ätit Ben and jerrys <3 men det blev inte den godaste för den var slut :O Emma fick också så vi fick ta hennes ben and jerrys oskuld ;D Nu har du också ätit världens godaste glass :)

Nu ska jag farma lite innan jag sover ;D Godnatt på er :*

Tisdag

Idag så var det lite bättre, mormor sa åt mig att äta lite mer tabletter och då gick det bättre, jag åt till och med en Taco i skolan! eller ja typ köttfers, sås och mjukt bröd xD men ah det var ju nånting! Efter skolan så gick jag och Kristian och han köpte dom där jeans leggingsen :D Det roliga var att jag kunde ha en mindre storlek än jag kunde sist jag provade dom :D hihihi, men ah nu ska jag fortsätta kolla på Idol hejdå :D

Måndag

Idag gick jag till skolan igen, rättare sagt är där nu men ska nog snart gå hem. Jag har så himla ont i halsen! Det är så skumt för tabletterna funkar inte, jag kan inte prata eller äta, inte ens glass.. har svårt att vrida på huvudet för de gör så ont och sådär. Men för två dagar sen så hade vet värsta gått över, då kändes det ingenting alls mitt på dagen typ men nu känns det som om jag opererade med igår igen.. orka.

Jag är hungrig och mår illa av att inte få äta, kunna äta. Har försökt men ah sen blev det värre än värst igen så.. Nu ska jag nog gå hem och ha ont istället och ta mina tabletter som inte funkar :) hejdå.

tävling till syster

Jag tyckte dom var så söta så jag tänkte att jag skulle tävla åt Tindra :)

Jag är med och tävlar hos Creyla om 3 paket namnnappar från Namnnappen.se.
Var med och tävla HÄR du också!


Hemma

Nu är jag hemma igen, för er som inte vet någon så var jag och opererade bort halsmandlarna igår och fick lov att sova kvar på sjukhuset. Allting gick jätte bra fast jag var rädd och nu gör det skit ont. verkligen pina..
Får bara äta glass och vatten typ plus att det är jätte slemmigt som jag varken kan harkla upp eller svälja så as svårt att prata och andas. Kristian var med mig på sjukhuset under hela tiden jag var vaken, på kvällen sov han kvar och tog hand om mig <3 Snart kommer han hit också, han har nämligen fått sin nya lägenhet så efter skolan åkte han dit och pysslade lite men snart kommer han <3 Nu ska jag vila igen hejdå :*
RSS 2.0