Ännu en rolig helg

Nu är det söndag igen och jag gick typ nyss upp^^ Låg i sängen tills klockan var 18.30. Jag har haft en väldigt rolig och trvlig helg tillsammans med Kristian och vänner :D
På Fredagen var vi hos Bea och senare till Etage, det blev lite mkt dricka åt vissa så dom gick hem, men annars hade jag en toppen kväll, riktigt kul var det :) Det måste vi göra om snart igen tjejer och killar :)
På natten åkte vi hem till Kristian och sov, och morgonen därpå ville Sofia och dom ha Kristians makaroner så vi åkte till Sandra och lagade mat^^
Senare på lördagen skulle vi vara chafför till pappa så vi tog bilen till Viktor på Pizzakväll! Vi gjorde sådana pizzor i vedeldad ugn, och det var så Gott! Oh my <3 Vid 20.00 tiden ville pappa ha skjuss så vi åkte till falun och hämtade honom, sen åkte vi tillbaka till Viktor igen :)
när klocka nvar 00.00 så åkte vi hemåt och skulle även plocka upp pappa på vägen (trodde vi) men vi blev kvar på Lenas 50 års fest ett tag och sen fick vi inte åka därifrån^^ Så där blev vi kvar. Men när klockan var 04.45 så åkte vi men skulle ta "genvägen" över grycksbo med någon som bodde där, så vi kom hem 05.40.
Så med andra ord blev det en väldigt lång lördag! men det var aldrig tråkigt iallafall, vi hade roligt :)

Nu sitter jag i soffan hemma hos mamma och kollar på kalenderflickorna på TVn. Så jag hoppas ni alla har haft en bra helg :)
Hejdå :*


Mumsi!

VET NI :O:O:O:O:O:O:O
När dom hade den här galan för Haiti, så kunde man ringa in och prata/skänka pengar till offren där.
Och gissa vem man ringde til -.- ROBERT PATTINSON!!!!!!!!!!!!!!
blev faktiskt lite ledsen i ögat där. bara för att det var endast i USA :(


Kommentarer
mormor

<3<3<3<3<3

2010-01-24 @ 23:16:22
mamma

så bra att ni hade eb rolig helg, det är precis så det ska vara :O).

Saknar dig redan hjärtat, men vi ses till helgen :).

<3<33

2010-01-25 @ 12:32:21
URL: http://tiemsa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0